Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woepppp

Czy macie wsparcie w swoich ojcach?

Polecane posty

Gość woepppp

Jak w temacie.

Nie mam żadnego, mój ojciec nigdy nie interesował się tym co u mnie słychać. Nawet nie liczę na jakąkolwiek pomoc z jego strony.

Gość ttamie
Mam takie, że on kwestionuje wszystkie moje wybory i mówi mi co mam robić. Ale i tak go kocham, bo zawsze ma rację i już nie raz uratował mnie z kłopotów, w które bym się wpakowała, gdybym nie posłuchała jego rady :D

Gość nie wiem kto
Nie.... hmmm chociaż tak Mój ojciec nie zyje, ale podświadomie czuję wsparcie. Przypominam sobie takie "nasze" momenty, np jak ze łzami w oczach oglądał mój swieżo odebrany dyplom ukończenia studiów magisterskich :) Potem jeszcze kilka razy po cichu zakradał się do mojego pokoju i go ogladał :)

tak, jest zawsze gotowy mnie wysłuchać, doradzic itp. Ale nigdy przenigdny nie wtrąca siew moje życie, od zawsze pozwala mi samej decydować i to jest najpiękniejsze. Nie zawsze moje zycie układało sie tak, jakby tego chciał, ale Tat szanuje moje decyzje, bo wie, że są przemyślane i... to moje zycie.

Gość czas globalnej niepogody
Wysłuchać i doradzić nie, raczej zganić i osądzić, ale jak przyszłoby co do czego, to na pomoc mogę liczyć.

Gość joasia z podlasia
tylko materialne reszta to do dupy:O

Nie i nigdy nie miałam. Znalazłam w necie rok temu jego nr telefonu i wysłałam smsa, że chcę się z nim spotkać, odpowiedział, że nie ma czasu. Na następne smsy już nie odpowiedział.

Gość woepppp
dla mnie moj ojciec jest pogotowiem seksualnym , nigdy jeszcze mnie nie zawiodl gdy czulam sie akurat samotna i niedopieszczona