Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nancy botwin

Przy mężu czuję sie najbrzydszą kobietą na świecie

Polecane posty

Gość nancy botwin

..dlatego, że mnie nigdy nie komplementuje. Nie zauważa najmniejszej ( i najwiekszej ) zmiany w moim wygladzie. W łóżku okazał sie egositycznym samcem - nie dbał o moją przyjemnośc, okazało się, że brzydzi sie mojej cipki. Nie potrzebował widziec mnie nago w sypialni. Nabawiłam sie wielkich kompleksów, dlatego teraz zwracam uwage na to, czy On zwraca uwage na mnie, na to ze sie czasem staram wygladac dobrze. Coraz mniej mi zależy, chodze non stop w wytartuch dzinsach i kilku, mało atrakcyjnych bluzkach. Męzowi nic nie przeszkadza.Jak sie ubiore inaczej, nawet nie zauwazy. Wczoraj zafarbowalam sobie wlosy na ciemnsziey kolor,.zrobilam henne na brwi i rzesy- nie zauwazyl, mimo ze wygladam inaczej :/ Mam go dosyc

Gość to dlaczego se
takiego wybrałaś??

Miałam to samo z chlopakiem, tylko ze nie chcial sie ze mną kochac bo sie mnie brzydzil , zerwalam z nim i odbudowuję się

Gość nancy botwin
bo jest fajnym facetem, mimo wszytsko. Super ojcem , nie ma wiekszych wad. Pytanie dlaczego On ze mna jest ?

Gość ssczur
bo umiesz gotować i się przyzwyczaił jesteś zwyczjną kurą domową a nie modelką przestań robić z siebie nastolatki:D

Gość nancy botwin
nie umiem gotować

Gość przechodzilam przez to
oj nie moglabym byc z takim mezczynza ale prawda jest taka, ze wieu panow, szuka tak na prawde niekonicznie podobajace sie im panie, czesto sa to dobre kobiety, matki, panie domu. Faceci z regoly nie szanuja kobiet ktore pobudzaja ich sexualnie, nie widza w nich matek swoich dzieci. Taki juz twoj los.

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
przechodzilam przez to nie wszyscy tacy sa. ja trafialam na takich ktorzy bardzo mnie pozadali a potem i kochali i chcieli stworzyc ze mna zwiazek oparty na milosci i pozadaniu(czyli taki jaki kazdy zwiazek byc powinien), no poza dwoma takimi ktorym tylko na ruchaniu zalezalo... to dla mnie chore, jak mozna byc z kims kogo nie pozadamy i nie pragniemy? ktos musi sie podobac zeby stworzyc udany zwiazek.uciekaj z tego zwiazku bo jeszcze do konca zjebiesz sobie samoocene autorko!

Gość Tylko kochanek
może pomóc.

pewnie swojego małego też się brzydzi i trzepie kobyłę w gumowych rękawiczkach jednorazowych.

Gość Tylko kochanek
może dla kochanka będziesz najpiękniejsza.