Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanieeeee

regulacja brwi - PROBLEM

Polecane posty

Gość mam pytanieeeee

kochane mam taki problem brwi reguluje codziennie (mam na tym punkcie bzika) mam bardzo jasną łazienkę (okno duże) zawsze jednak jeszcze włączam światło nad lustrem bardzo trudno mi ten zabieg robić u innych niedługo wyjeżdzam na kilka dni do mojeo chłopaka i nie wiem jakie tam są warunki co byście pradził... naprawde nie czuje sie konfortowo gdy niewyreguluje brwi wiec odpada przerwa na te kilka dni!!!!

Gość maryjanek43
przejdź się do psychiatry, to powinno pomóc!

Gość mam pytanieeeee
co ma regulacja brwi do psychiatryy ??

Gość Patus28
Pogadaj o tym zchlopakiem:) Napewno to zrozumie... A skoro myslicie razem byc na dluzej to chyba powinien wiedziec ze masz z tym problemy i napewno cie bedzie wspieral;p heh. A tu radze podniesc glowe do gory i nawet jak nie bedzie odpowiednich warunkow to dasz rade:) Pozdrawiam:)

Gość mam pytanieeeee
dzieki kochane no tak ja generalnie mam jakieś dziwne przemyślenia i zawsze się stresuje jak mam u kogoś ogarniać !!!

Gość nie bardzo rozumiem
nie bardzo rozumiem co ty depilujesz ja muszę wyrywać włoski raz w tygodniu... to niby co ty wyrywasz codziennie ? masz obsesyjne zachowania i tyle, to objaw nerwicy kompulsywnej, to się leczy psychoterapią

Gość major oraz ona
tez mysle ze psychoterapia powinna pomoc. jak nie to niedlugo bedziesz wszedzie ciagnela za sobą prywatny woz charakteryzatorski ze specjalna ekipa do wyrywania brwi. wyluzuj babo bo to nienormalne zeby od warunkow u kogos w lazience uzalezniac wyjazd i tylko o tym myslec. chyba nie masz innych problemow.