Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka92

odzchudzanie

Polecane posty

Gość Olenka92

mam 18 lat 164cm wzrostu waze 72 kg!!! jeszcze rok temu wazylam 60 kg. czy powinnam schudnac jesli tak to ile i jakie diety polecacie

Gość Olenka92
ktos sie za mnie podszyl wrr... spermy nie lykam ku rozczarowaniu niektorych, zdjecia wolalabym nie dawac:)

brzucha i pośladków bo tak ciężko ocenić ciebie i co coś doradzić kg sie moga różnie rozkładać ;0 ja np waże 58 kg i mam jakieś 4 kg za dużo ale po mnie tego nie widać ;)

Gość fgjrdffd
tez mam 164cm wzrostu i waze 54 kg to jest masakra.. ale ja daze do 48, marze o wygladzie anorektyczki

Gość Olenka92
mam szczuple nogi i pupe powiem szczerze wygladam jak ludziki z kasztanow xD nogi patyki i okragly brzuch

Gość Ja mam 160 i waze 49
Gruba nie jestem, ale moja idealna waga, to 47.Wtedy jak siedze, nie mam zadnego waleczka. No i ciagle probuje te dwa kilo zzucic.

Gość Olenka92
wolalabym poszluchac wypowiedzi osob bardziej okraglych xD

Gość Ja mam 160 i waze 49
No i pewnie masz szerokie bary. To tak zwana figura jablko. Tez bym tak wygladala. Bo jak tyje to wlasnie na brzuchu i w plecach. Smieje sie ze zamieniam sie w goryla.Dlatego pilnuje wagi i nie chce przytyc,bo bym sie zle czula. Nie naleze do najmlodszych i powiem ci o sylwetke dba sie cale zycie.

Gość Olenka92
i piersi mi wystają spod spódnicy

Gość Olenka92
piersi sa ok podszywaczu. mam zamaiar schudnac do 60-62kg

Gość Jakas niedorozwinieta
indywidualnosc sie bezssesownie podszywa.

Gość ona888 ***
oleńka mam Twój wzrost i ważę więcej, mój cel to 65 na początek;) ale ideał to wlasnie 55 ;)

Gość Olenka92
musze schudnac teraz zaraz natychmiast xD biore sie za siebie i tyle :)

Gość To 60 kg, to maximum dla
ciebie. Przestan jesc weglowodany, pocwicz troche i w tak mlodym wieku szybko schudniesz. Albo zrob diete tzw. 10 dniowa. Polecam tez diete dukana. Doberz cos dla siebie.

Gość Olenka92
mozesz mi powiedz cos o tej diecie 10dniowej?

Gość ona888 ***
nie radzę, lepiej MZ poprostu ;)

Gość Olenka92
kefir oczywiscie o jak najnizszej zawartosci tłuszczu tak? herbata owocowa nadaje sie?

To zrobisz, po diecie zeby wiecej nie przytyc. ona888 *** nie radzę, lepiej MZ poprostu Takie rady daja grube osoby, chyba sie boja ze tylko one beda otyle. Zdrowy organiz ludzki jest przygotowany na nawet glodowki, bo praczlowiek nie jadl takich kombinacji i ilosci jak teraz sie je. Dlatego mamy popsute zeby i chore narzady.

Tam masz duzo komentarzy o tej diecie, wszystkie herbaty mozesz pic i czym wiecej tym lepiej. Najlepsza by byla zielona, kawe, wode. Nisko kaloryczny kefir, daje lepsze rezultaty, ja pilam 1,5 % tluszczu. Poczatek byl troche ciezki, ale efekty mnie mobilizowaly, czulam sie dobrze lekka i przyokazji oczyscisz organizm z toksyn. Lepiej teraz zzucic to 10-12 kg, niz potem miec jeszcze wiecej nadwagi.

Gość ona888 ***
To 60 kg, to maximum dla - jestem na diecie 500 kcal. Ale nikomu nie polecam tego typu diet bo nie są zdrowe. Koleżanka nie jest chorobliwie otyła, wcale nie musi sie śpieszyć. Na zwykłym MZ w dwa miesiące zejdzie do 63. To źle?

Gość Olenka92
dokladnie :) kiedys bylam na diecie kopenhadzkiej efekty szybko widzoczne ale rowniez szybko wrocilam do wagi efekt jo jo...

To 60 kg, to maximum dla - jestem na diecie 500 kcal. Kefir do woli , niskoprocentowy. 1 litr kefiru to wiecej niz 500 cal. Mozna go wypic nawet 3 litry nieglodujac, tu dziala przemiana materi. Trawienie bialka. Pracuje jako diabetyk i 500 cal, to jedna bulka z cienko maslem i wedlina. Tylko ze ten sklad weglowodany z tluszczem !!!!