Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka222888

czy któraś z was mimo negatywnego wyniku testu była w ciąży?

Polecane posty

Gość anulka222888

czy jest taka możliowść??

tak!!!!!!!!!!!jest to mozliwe ,np jesli masz mało hormonu i nie zrobiłaś testu z porannego moczu ,jeli jest to wczesna ciąża itd itd

Gość anulka222888
robiłam test po południu w 5 dniu po terminie @ dzisiaj już jest 8 dni po a @ dalej nie ma robic następny test czy zrobić betę z krwi? dodam że nigdy mi się @ nie spóżniał regularne cykle 31 góra 32 dni

tak zrób sobie betę,jak zrobisz rano po południu bedziesz miała wynik ,przynajmniej jest tak u mnie w labolatorium

Gość szalala
tak, ja zrobiłam test i wyszedł negatywny. zrobiłam pononie po kilkunastu dniach i już był pozytywny. jestem w 10 tygodniu ciązy

ja:P 3 testy nie wykryły mi, a jeden był nie z porannego tylko dodam, że nie wykrywały mi przez pierwsze 2.5 miesiaca dopiero po tym okresie pokazał mi 2 kreski

szalala - w ktorym tygodniu wyszedl ci negatywny a w ktorym juz pozytywny?

Gość szalala
wydaje mi się że niektóre testy są do kitu, lepiej kupić jakiś lepszy. bo w sumie ten pierwszy już powinien wykryć ciążę a nie wykrył

Gość szalala
a w sumie to już nawet nie pamiętam ale jakoś pierwszy robiłam 3 tygodnie po owulacji więc już powinien pokazać a następny jakieś 2 tygodnie później

Gość ja tak miałam
mi po tykodniu po spodziewanej @ wyszedł neg. a po 2 tygodniach już miałam pozytywny i teraz mam cudna dzidzię:)

Gość szalala
ale to oczywiście nie oznacza, że jesteś w ciąży. może poprostu spóźnia Ci się okres. czasem nawet jak ma się regularny okres to zdaża się spóźniać więc nie ma się co martwić (chyba że chcesz być w ciąży)

Po moich ( a naleze do tych NIECIERPLIWYCH) doswiadczeniach z domowymi testami stwierdzam, iz sa one po prostu do d. Dla nas najlepszym rozwiazaniem jest po prostu beta. W tym miesiacu na testy wydalam juz 60 zl

nie ma znaczenia cena testu, a jego czułość. Jeśli ma czułość 25 to takie stężenie hcg wykryje niezależnie od ceny. Wiele kobiet stosuje testy z allegro za 1zł i są tak samo skuteczne np. u mnie w dwóch ciążach się sprawdziły

Gość szalala
no to skąd biorą się wyższe i niższe ceny testów? z kosmosu? nie ma co świrować i robić 5 testów na miesiąc co miesiąć. jeśli jesteś w ciąży to jesteś i już nic tego nie zmieni. poczekaj pare dni i zrób następny test, jeśli wyjdzie negatywny to poprostu NIE JESTEŚ W CIĄŻY

"no to skąd biorą się wyższe i niższe ceny testów? z kosmosu?" te tańsze nie mają aż tyle plastiku(te z allegro nie mają wcale), nie są zapakowane w kartoniki, nie mają ulotki, nie są reklamowane, nie płacisz za markę, firmę, logo itp. To jest tak samo jak z innymi produktami

Gość anulka222888
dziękuję za wszystkie odp:) mam nadzieję że jednak jestem bardzo bym chciała jutro pójde po pracy zrobić betę a wcześniej może kupie jeszcze jeden test innej firmy