Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyzamyza

dlaczego Tem. nie spada???

Polecane posty

Gość zyzamyza

witam mam pytanie w srode dostałam okres w czwartek po poludniu juz bylo go mniej a potem całkowiecie juz nie bylo,a w czwrtek rano i w piatekoojawily sie plamienia dodam ze zawsze mam regularne cykle i zawsze okres trwa 4 dni nigdy mi sie jeszcze tak nie zdarzyło robilam test ciązowy w czwartek po poludniu ale wyszedl negatywny to byl tes za 5 zeta z tesco hehe a moja tem wynosi caly czas 37,2 i nie spada jaka moze byc przyczyna?

owulacja mogla wystapic pozniej przez co przesunela sie miesiaczka martwi mnie tylko to plamienie slyszalam ze czasem na poczatku ciazy wystepuje temperatura nie powinnas sie martwic przed okresem po prostu jest taka jezeli utrzymywalaby sie dluzej niz 2 tyg wskazywalo by to na ciaze najlepiej zrob jutro drugi test najlepiej rano naczczo

Gość zyzamyza
jahaira miesaczke dostalam planowo wiec nic mi sie nie przesunelo

Gość zyzamyza
jestem juz po a tem nie spada

aaaa a ten okres nie byl skapszy niz zwykle? plamienie tylko? wspolzylas w dni plodne? inna przyczyna moze byc tym ze masz oslabiony organizm wiesz praca czy szkola jesienne przesilenie na dworzu chlodno...przyczyn moze byc mnostwo. skad wiesz ze masz 37,2 mierzylas od tak sobie czy sie zle czujesz?

Gość zyzamyza
no byl skapszy ale nie jestem chora ani przeziebiona nic z tych rzeczy tak staram sie o dzieckoa tem mierze codziennie ale robilam test i wynik byl negatywny z tym ze to byl test z tesco

no jest mozliwosc ze jestes w ciazy w takim razie ja jestem w 8 tyg i mam caly czas 37,2 :) mi wyszedl test od razu ale kumpeli np 2 wyszly ze tak a 3 ze nie a w ciazy byla zalezy od stezenia hormonu w moczu zrob rano test i wszystko sie wyjasni jeslii to ciaza to na tym etapie test jest jedynym potwierdzeniem ciazy , temp faktycznie dziwna moze to ciaza :)

Gość zyzamyza
jahaira czyli zrobic go jutro rano??? bo to byl test z tesco za 5 zeta a moj maz niechacy urwal ten pasek wiesz o co mi chodzi hehehehe ale pokazyl negatywny wynik tylko dalczego tam tem nie spada???? nie jestem chora ani nic dobrze sie czuje a piersi mnie nie bola

mnie tez piersi nie bola :) zroob dla pewnosci ja bym zrobila. chociaz tez nakrecac sie zbytnio tez nie ma co ja 2 lata sie staralam i wiem jak to jest co miesiac mialam wszystkie objawy. ale jesli okres przypomina plamienie bardziej niz normalny no i temp to rob powodzenia :)

Gość zyzamyza
ja tez sie staram juz 2 lata z mezem i wiem jak to jest nie nastawiam sie ani sie nie nastawialm na ciąże bo juz dawno odpuscilam tylko niepokoi mnie ten dziwny okres i tempka mi nie spadla jeszcze a juz jestem po bo pierwszy dzien byl okres dlygi juz nie tak a poltem to jz plamienia nie bylo i potem w czwartek i paitek to juz byly skapa dlatego stąd moje pytanie bo tak nigdy nie mialam

Gość zyzamyza
jaka moze byc tego przyczyna???miala któras z was tak a byla w ciąży???