Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tjpma

Wreszcie dotarlo do mnie ze oni patrza tylko na wyglad:(

Polecane posty

Gość Tjpma

To ze jestem dobra osoba,troskliwa,czula,kocham dzieci i zajmuje sie chorymi osobami w ramach wolontariatu jest nieistotne :/ liczy sie tylko dupa,cycki i twarz a ja jestem skreslona bo wiecej waze:/ nic ich wiecej nie obchodzi

Nie przejmuj się. Predzej czy później trafi się taki co to doceni ! Bedziesz miała pewność, że kocha Cie taką jaka jesteś, a nie za wygląd !!!

Więcej to znaczy ile? Przesadzasz. Jest wielu facetów, którzy wolą krąglejsze kobiety :)

Gość maliboo
no przyroda:D ale nie uogolniajmy...nie wszycy i nie tylko na wyglad im bedziesz starsza tym bedzie to mialo pewnie mnijeze znaczenie

No ale wlasnie jezeli ktos sie toba zainetersuje to bedziesz wiedziala ze nie paczy na wyglad tylko haratkter a taka ladna lalunia, skad ma to wiedziec jak po roku sie znudzi ja to se weznie inna :))

- Perwersja- zgadzam się. Znam wielu facetów którzy wolą krąglejsze kobietki ;) Ja sama do szczupłych nie należę, ale na brak powodzenia nigdy nie narzekałam !

Ja nawet na kafe znam kilku :D Julek, nie bądź złośliwy, od razu iledziesiąt :classic_cool: Dziewczyna ma doła, wesprzeć trzeba, a nie z kopa od razu :p

Tolerancjo, poproś Mikołaja, żeby Ci przyniósł w tym roku w prezencie słownik ortograficzny 😴

a tam zaraz kop ,chcę mieć lepszy wgląd w sytuację więc dopytuję o szczegóły.Być może przesadza :classic_cool: TakaSobieTolerancja-> pewnie jak się uczyłaś języka polskiego to też na forach i w internecie :o

Gość Jagma
Mam 70 kilo a waga od zawsze byla moim kompleksem:/nie moge schudnac

Ile masz wzrostu? :) Sądzę, że przesadzasz i jesteś absolutnie normalną kobietą :) Nie powinnać mieć kompleksów na punkcie wagi :)

*nie powinnaś A Tolerancja od razu po podstawówce wyjechała się dorabiać zamagranicę i stąd problemy z językiem polskim (((:classic_cool:)))

"a ja jestem skreslona bo wiecej waze" - kobieta możne wyglądać bardzo seksownie z paroma kilogramami nadwagi jeśli się one odpowiednio rozkładają ;)

Gość dziwny przypadek bb
Znam dziewczynę, która będąc mojego wzrostu (175 cm, więc całkiem sporo), waży chyba pod - uwaga - 90 kg. Nadwaga jak w mordę strzelił, nadto jest wysoka, więc sprawia ogólnie potężne wrażenie. Ma jednak piękne włosy, seksownie się ubiera podkreślając krągłości, zawsze jest dobrze pomalowana, ma zadbane dłonie itp, a do tego ma magnetyczny styl bycia - wspaniała osobowość + uśmiech na ustach. I wiesz co? Faceci na nią lecą ;), ma większe powodzenie ode mnie, a jestem od niej obiektywnie ładniejsza no i z milion razy zgrabniejsza :)

Gość Jagma
Mam 165 i troche nudna osobowosc,nie imprezuje,nie pije alko :o mam 24 lata

"Mam 165 i troche nudna osobowosc,nie imprezuje,nie pije alko mam 24 lata" Nudna osobowość? A co to znaczy? Tyle, że nie imprezujesz i nie pijesz? Ja mam 166cm i ważę dużo więcej od Ciebie. Nie imprezuję i praktycznie nigdy nie imprezowałam. Alkohol piję sporadycznie i w niewielkich ilościach. Tylko, że ja kocham siebie :) No i mam ładną buzię, a to przecież najważniejsze (((:classic_cool:)))

Hmm. Weż tylko może zwróć uwagę na to jak się ubierasz, podkreślaj kształty, pomaluj się .. zalotnie się uśmiechaj, bądź miła ... faceci to kupią ;)

PERWERSJA - no i to się chwali. Ja podobnie jak Ty mam 166 cm wzrostu a ważę 60 kg :P i wydaje mi się , że za dużo :O

Tolerancjo a ile książek po polsku w życiu przeczytałaś? Jak ja ważyłam 60kg to było idealnie :D A i tak jak pokazuję zdjęcie jak ważyłam 70 to mi mówią, że chuda :D