Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tjpma

Wreszcie dotarlo do mnie ze oni patrza tylko na wyglad:(

Polecane posty

Gość Jagma
Tyle ze ja niechce ich wabic cyckami na wierzchu czy miniowkami :o da sie?wole zeby patrzeli na moja osobowosc

Gość ja jak bylam nastolatka
bylam brzydkim kaczatkiem:O dzis jestem ladna i ci faceci co mnie upokarzali dawniej, smiali sie ze mnie, mowili brzydula i łajza, teraz mnie podrywają nienawidze facetow.Do dzis pamietam jakie to bylo krzywdzace, teraz nie chce nawet pol faceta miec, jestem piekna, silna i pewna siebie. Najchetniej bym ich zabila za tą ich obłude

ha! dziadka do orzechów już mam od dawna , wynająłem rencistę , który łupie mi orzechy dziąsłami a na dodatek czasami przeżuwa :classic_cool: ps. jakie to zastosowania , poligon dla wojska ? walec ? :classic_cool:

Gość Jagma
Tez bylam brzydka kiedys a teraz jest lepiej ale mimo to mam kompleksy

Hihi.. chyba wiekszość z nas po czasie wyrasta z brzydkiego kaczątka na łabędzia... w sumie powiem szczerze, ze cały czas mi przybywa kg , a i tak gdy kogoś spotykam po latach mówi , ze wyglądam coraz lepiej :P hahaha chyba mówią tak żeby mnie nie załamac :D

Zabrakło mi ciętej riposty 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 To chyba dlatego, że już od dawna nic nie jadłam i schudłam jakieś 100g. :D 🖐️

wszyscy nie zwracaja ale teraz mnie szanuja, od kad wyladnialam

- leśny słodziaczek- bo gdy byłyśmy młode nie tyle byłyśmy brzydkie, a nie malowałyśmy się..Makijaż robi swoje. Nawet, gdy dziewczyna jest ładna bez makijazu to gdy sobie go zrobi to faceci już inaczej na nią patrzą :| masakra

No mi chodzi głownie o ubiór, a jak się ubiorę na imprezę ładnie to w ogole nie ma szans, zebym poznala tam chlopaka, bo wiem, ze takie dalny sie napalaja, bo ladnie wygladam, a normalnie to by im tak nie zalezalo,a na co dzien w szpilakch nie zamierzam chodzic.

ja nosilam aparat ortodontyczny, mialam problemy z cera - pryszcze, garbilam sie bo mi cycki urosly najbardziej z wszystkich kolezanek. Ubieralam sie w luzne ciuchy, jakeis wielkie polary:O:O pamietam jak mnie koledzy zawsze upychali i krzyczeli"z drogi łajzo, albo brzydulo"zawsze plakalam w domu. Nawet nie mialam z kim pogadac o tym, bo wszyscy sie wstydzili zadawac z taką odrazajaca dziwaczką. dzis mam proste zeby, ladną brzoskwiniową cerę, rozpuscilam wlosy, ktore z mysiego koloru zrobiły się blond. Ubieram sie modnie, czesto odslaniam piersi. Ciesze sie wreszcie zyciem i akceptacją. Ale od mezczyzn niczego nie chce. Sa beznadziejni.

"ja nosilam aparat ortodontyczny, mialam problemy z cera - pryszcze, garbilam sie bo mi cycki urosly najbardziej z wszystkich kolezanek. Ubieralam sie w luzne ciuchy, jakeis wielkie polary " Chciałaś, żeby nastolatek zakochał się w Twojej osobowości?

Gość Jagma
Make up i ciuchy he tak latwo was omamic takim gownem?:o

No szkoda, że nie poznałaś chłopaka wtedy, byłabyś go pewna :P A dzieciaki tak zazwyczaj mają, że jak ktoś ma kompleksy to szybko to wykorzystają ;/ nie tylko chłopacy

Ja teraz żałuje, bo poznalam takiego kolesia na necie, ze mu pokazalam swoje prawdziwie zdjecie, a nie jakiejs zakompleksionej dziewczyny, sprawdzilabym go, nei pomyslalam :/

dokładnie , czego wy oczekujecie od mężczyzn ? od istot wyżej rozwiniętych estetycznie, czułych na piękno otaczającego świata . nie porównujcie się do tych wyżej rozwiniętych istot , musicie się dostosować do ich wymagań :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

nie, zakochal nie tylko prawda jest taka, ze ludzie, nie tylko mlodziez, gorzej traktuja osoby nieatrakcyjne z jakiej racji traktowali mnie jak podczlowieka. traktowali mnie jak smiecia, a nic zego nigdy im nie zrobilam, no dobrze musieli na mnie patrzec, choc robilam co moglam, by im schodzic z drogi. Teraz nagle wszyscy chca mojego towarzystwa, rad i usmiechaja sie do mnie, jakby czytali w moich myslach, a prawda jest taka ze lubia mnie za moją powierzchownosc, bo malo komu daje sie poznac.

Czujesz się ładniejsza->pewniejsza siebie, sympatyczniejsza, bo nie masz pretensji do całego świata->ludzie do Ciebie lgną. Czujesz się nieatrakcyjna->jesteś ponurakiem i sprawiasz wrażenie nieudacznika->ludzie od Ciebie stronią.

A wy zwracacie uwagę na pryszczatych, zgarbionych, źle ubranych facetów na ulicy? Bo ja nie. Wygląd jest ważny i tego nie zmienicie. Zamiast obrażać facetów to chyba lepiej o siebie trochę zadbać.