Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek25

Jak wróżycie dalsze plany 24 lata i 13-14latka

Polecane posty

Gość Piotrek25

Witam Wiem że już na wstępnie wiele osób się oburzy, na samą myśl że mam 25 lat a zakochałem się w 13-14 latce. Wiem dziwne ale nic nie poradzę mam spory problem. Opiszę go pokrótce. Zaczęło się to jakiś rok temu kiedy ją poznałem(nie będę opisywał sytuacji ale na pewno nic zboczonego czy coś w tym stylu) Poznawaliśmy się coraz bardziej często się spotykaliśmy i ona zawróciła mi w głowie i to mocno również ona powiedziała że bardzo mnie kocha sporo pisała do mnie, i tak powtarzała z kilka miesięcy aż nagle przyjaźń się zerwała, znaczy nie spotykaliśmy się około tygodnia i mówiła ze trochę jej przeszło,(może rodzina miała wpływ, może co innego zły humor nie wiem) trochę zerwaliśmy kontakt drastycznie (w sumie przeze mnie ) bo ona chciała abyśmy dalej byli przyjaciółmi a ja zdenerwowany zerwałem kontakt z takiego wgledu żeby nic sobie nie wróżyć nic i nie wspominać starych dziejów z nią związanych. Jedynie spotykam ją raz na jakiś czas i wiem że spojrzy na mnie. Czy za kilka lat może to powrócić ponownie ta jej miłość ogólnie jestem szokowany bo przez kilka miesięcy ona wszystko zaczynała, słowa kocham Cie czy Ci zależy na mnie, sms itp. z racji jej wieku nie chciałem zbytnio nic inicjować ona głownie wszystko zaczynała Taki ogromny wylew uczuć z jej strony aż nagle bum i znikło. I takie pytanie o co w tym chodzi. Czy ona może coś do mnie czuć nadal? Czy coś z tego wyjdzie? Co ona może wobec mnie czuć obecnie i jakie są przeszkody że tak nagle się zmieniła?! . Oczywiście miedzy nami nie było nic z seksu, wobec jej myśli zboczonych nie mam. bez takich. Proszę o Odpowiedź. Dziękuje

Gość
wyjsc moze ale z seksem poczekaj do 15 ;0 ona jest w okresie dojrzewania jeszcze wiele w jej psychice moze sie zmienic... chyba z chcesz ja sobie "wychowac" ;p

Gość Piotrek25
To nie jest Prowokacja! i nie jestem pedofilem wam tylko jedno w głowie

Gość Piotrek25
Typowa reakcja ludzi prymitywnych żarty z problemów

W mojej szklanej kuli widzę prokuratora, sale sądową, proces i odsiadkę. Przy odrobinie szczęścia zostaniesz w kiciu czyjąś 'żoną'.

Gość Piotrek25
Albo inni zostaną moimi kochanicami:) Bez jaj ludzie to jest tak prymitywne z tą pedofilią ze aż nudne spróbujcie czegoś nowego, ze wzgledu na jej młody wiek nie chciałbym zrobić takiej glupoty.

Gość errorrrrrrrrrr
co sie dziwisz, ona ma 13 lat zmieni jej sie tyo kogo kocha jeszcze 10 razy

Pomyśl sobie co przez słowo "kocham Cię " może rozumieć 13 latka? :O Ona jeszcze nie wie co to miłość, związek.. dla niej to coś nowego, będzie eksperymentować.. w jej wieku łatwo pomylić uczucia z fascynacją itd. Jesteś starszy i to jej zaimponowalo,ale nie wydaje mi się, że mógłbyś się związać z 13 latką.. :O dla mnie to jest nie do pojęcia , nie dlatego, że jestes tyle od niej starszy, a po prostu ona jeszcze za młoda by rozumieć pewne kwestie.

Levviatan- tak, do kobiety to jej brakuje ładnych kilka lat :O

Gość wróżymy na
3 do 15 lat pozbawienia wolności :classic_cool:

Gość Piotrek25
2 osob dziękuje za odp. reszta idzcie zbierać "rodzynki"

:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O Kiepskie prowo. :classic_cool:🖐️

Pytasz co ci wróżę? 4 lata więzienia w zawieszeniu na 5, prokurator będzie żądał 8 ale ona powie że sie zgadzała na sex itd. sąd wezmie pod uwage rowniez ze nie byles karany i ze przyznales sie do winy.

Gość wsciekla mama
przeciez napisal ze nie bylo sexu.a do ciebie chlopie-daj sobie spokoj to dziecko jest.szkole niech konczy.znajdz sobie dziewczyne w swoim wieku zamiast zyc tym co bedzie za kilka lat.albo tym co ona do ciebie czuje.

Gość wam z tego dobrobytu
to sie w dupach poprzewracało:O albo chłopy w rajtuzach albo romanse z dziećmi idź kurwa do programy mam talent i podpal swoje pierdy może przejdą ci te rozterki:O

Gość Boratka
Chłopak pewnie zbyt nieśmiały żeby do laski w swoim wieku startować i żyje jakąś platoniczną miłością do dziecka. Zostaw ją w spokoju bo to dziecko jeszcze a taka "miłość" może zniszczyć jej życie