Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Sukienkowych problemów ciąg dalszy

Polecane posty

Mam problem z sukienką na przebranie, mam kilka typów i nie wiem co wybrać. Ogólnie chciałabym żeby druga suknia różniła się od pierwszej dość znacząco. Pierwsza będzie bardzo bogata dołem, falbaniasta itd. Drugą chce prostą, wieczorową, trochę jak empire. :) Mam trzy typy: 1. http://tnij.org/i0r9 2. http://tnij.org/i0sa 3. http://tnij.org/i0sb Która Wam się najbardziej podoba? Proszę o odpowiedzi dotyczące tematu. :)

Gość Stellllaaa
moim zdaniem 2. dla mnie najładniejsza

Gość ja bym wziela gore 3
a dol 1 bo jak na przebranie to tren bedzie tylko zawadzal, ale jesli mam wybrac tylko 1 z tych 3 to nr 1

Dzięki. :) Trenu nie będzie w żadnym z modeli. :) Wiadomo, że suknie się szyje się na określoną PM i można sobie zamówić model z trenem lub bez. :) Niestety nie da się robić miksów tych sukienek, bo to różne firmy.

trzecia jest bardzo ładna.. wybrałabym ja na sam slub a nie na przebieranki :P a tak w ogole , to dlaczego na przebranie własnie takie suknie ? nie lepiej cos lekkiego , zwiewnego w czym bedziesz sie czuła wygodanie ?( pytam bez złosliwosci , poprostu jestem ciekawa )

Gość pewnie że tak
właśnie jw osoba. Nie lepiej wybrać jakąś praktyczniejszą na wesele? 1 i 3 bardzo ładna i na ślub jak znalazł

Gość mamachichi
1-sliczna, sama bym taka chciala

Nie rozumiem co rozumiecie pod pojęciem praktyczniejsza suknia? :) Ja chce żeby druga suknia była też w wieczorowym stylu. Ślubna już jest wybrana taka - http://vimeo.com/11510221

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
to przebierz sie w 3 i bedziesz wygladac 100 razy ładniej niz w tej głownej! a w ogóle to co to za pomysł ,żeby sie przebierac?:O to po co Ci ta suknia? do koscioła tylko ? bez sensu

Gość sylweczka86
Dziewucho czy ty nie umiesz podjąć choć jednej decyzji sama?? Za chwilę zaczniesz wklejać zdjęcia bielizny i prosić o pomoc w wyborze, która najlepsza. Ciekawa jestem co będziesz robić po ślubie skoro twoje życie całe kręci się wokół organizacji wesela.

Tłumaczyłam to już wiele razy. :) Nie będę znowu. ;) Na początku prosiłam o odpowiedzi dotyczące tematu.

Gość hjbhjmbhjm
pierwsza

Gość do sylweczka
przeszukaj archiwum, pytała już o bieliznę, klej do sztucznej szczęki i środki przeczyszczające.

Gość lolka amorka
wygrywa FIONA bez dwóch zdań. Reszta to porażka. Ale do tego modelu musisz być wyjątkowo szczupła i mieć płaski brzuch :)

Widzę, że zdania nadal podzielone. ;) Lolka amorka, jestem chuda. Kiedyś nawet za chuda, teraz wróciłam do równowagi wagowej. Mam 170cm i około 50kg.

Gość jak dla mnie
to numer 1 lub 3 ale chyba bardziej jestem za pierwszą :) aczkolwiek ta twoja suknia główna jest tak piękna, że ja bym nie chciała się przebierać :)

Gość ta pani z teatru
jest obrzydliwie chuda. Sama jestem szczupła ale wyglądając jak ten kościotrup wstydziłabym się tak pokazywać ramiona, istne kości :O

Gość agatsonka
Wszystkie piękne :) btw. zia widzę że wkleiłaś tu suknie od anny kary, nie orientujesz się może w jakim przedziale cenowym są jej kreacje ślubne :)? bo są przepiękne ...

Agatsonka, suknie Anny Kary mieszczą się w przedziale 1.8 tys, do 3.5 tys zł. :)

Gość lolka amorka
zia86 piszę od serca :) - w pierwszej będziesz wyglądać jak stara maleńka, bez gustu to i bez wyrazu, a ty chociażby przez obnażanie się w internecie jakiś charakter i jakąś odwagę musisz mieć, więc w ogóle do ciebie nie pasuje :P - druga jest piękna i elegancka! ale nie każda dziewczyna sobie może na nią pozwolić. skoro jest szczuplutka, to ok. do tego proste włoski i mocny makijaż i jest pięknie, wytwornie i elegancko jak z amerykańskich filmów :) - trzecia może się podobać jako zdjęcie na forum, bo romantyczna, bo delikatna... ale z doświadczenia wiem, że na żywo ten typ nie wygląda tak efektownie. Zresztą styl bardziej podchodzi pod dziewice Józie z Pcimia :P Dobranoc :)

Lolka amorka, bardzo dziękuje za szczerą i konstruktywną wypowiedź. :) Na takich mi właśnie zależy. Muszę poprzymierzać coś bo sama nie wiem, który styl byłby najlepszy. Wyglądam tak - http://tnij.org/i04t myślisz, że jaki styl by mi pasował?

Gość pierwsza najlepsza
ja taką na pierwszy dzień będę mieć.