Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexisa!!

Oddam dziecko bylemu narzeczonemu a sama wyjada do Barcelony!!!

Polecane posty

Gość alexisa!!

Mam dosc swojego syna, nie umiem sobie z nim poradzic, jakby nie bylo ten osmiolatek ma nade mna duza przewage, moze nie fizyczna ale umyslowa. Ja zwroce mu uwage, to on idzie na mnie na skarzyc. I potem sa przez niego w domu klotnie, mieszkam narazie u swojego ojca, a wraz z nami mieszkaja jeszcze w domu moj brat(czlowiek nie posiadajacy wlasnej rodziny) i dziadek. Ktorzy na wszystko mojemu synowi pozwalaja, syn cos zrobi ja zwroce uwage, od razu ten maly gowniarz idzie i donosi na mnie, jeszcze wmowili gowniarzowi ze mezczyzni musza sie trzymac razem. Wlasnie dlatego oddam go do swojego bylego narzeczonego, ojciec mojego syna napewno bez problemow go przyjmie, moi niedoszli tesciowie jacy sa tacy sa ale umieja trzymac dyscypline, syn nigdy tam chetnie nie jezdzil bo sie po prostu bal tamtych dziadkow! A sama wyjade do Barcelony, do matki i postaram sobie na nowo ulozyc zycie.

Gość no i bardzo dobrze zrobisz
czemu to kobiety zawsze wychowują dzieci po rozwodach lub one zostają same z bachorem. Należy Ci się coś od życia :)

Wiesz.. ojciec tez poowinien mieć jakiś udział w wychowaniu dziecka więc nic złego sie nie stane jeśli na jakis czas go oddasz mu pod opiekę..

Gość alexisa!!
Tylko ze ja nie na jakis czas oddaje dziecko pod opieke ale juz na zawsze, nie mam sily sie uzerac ze swoim synem, takim malym chlopcem ktory manipuluje moja rodzina. Zamierzam na stale o ile to bedzie mozliwe osiedlic sie w Barcelonie i tam ulozyc sobie zycie od nowa, z reszta to nawet nie moj byly ale moi niedoszli tesciowie beda go wychowywac , i znajac ich dadza mu dobra szkole zycia.

Gość alexisa!!
Dlaczego tak twierdzisz, pisze to jak najpowazniej. Zamierzam w koncu podjac prawdziwe, normalne i spokojne zycie. Bez zadnych stresow a moj syn mi ich tylko dostarcza. Tamta rodzina, rodzina mojego bylego faceta, rodzina jego ojca lepiej go wychowa.