Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Niech mi to któraś wytłumaczy!!!

Polecane posty

Gość Zoom1

Jakiś miesiąc temu wymieniłem sie nr tel. z pewną dziewczyną. Pisaliśmy ze sobą codziennie. Czułem, że leci na mnie... Sama zaproponowała czy moglibysmy sie spotkać...później była druga randka...Spotkania te zawsze kończyły sie długim pocałunkiem na dobranoc. Jednak kiedy teraz zaproponowałem randke...ona odmówiła...ciągle szuka wymówek. Wkońcu zapytałem ją wprost czy ma ochote sie jeszcze ze mną spotykać. Ona stwierdziła ze oczywiście ze tak, ale że najbliższym czasie nie da rady. Przestałem sie do niej odzywać, ale ona codziennie do mnie pisze...Nie mam ochoty na sms znajomosci...Czego ona w zasadzie chce?

Gość Eleeene
moze kroi jej sie fajniejsza znajomosc a T jestes taki rezerwowy :-P, w razie jak tamto sie nie uda.

może chwilowo miała jakiś problem i się faktycznie nie mogła spotkać, a może po prostu czeka na to żebyś to Ty się teraz postarał i o nią zabiegał bo ona już swoje zrobiła... cieżko powiedzieć

Gość Keineee21
a moze po prostu chce zebys zatęsknił:P ale skoro teraz tak codziennie pisze widac jej zależy:) Postaw sprawe jasno, powiedz jej jak widzisz Waszą znajomosc, czy dajesz Wam jakieś szanse? najlepiej konkretnie...