Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coyot ugly

Czy chłopak może mieć do mnie pretensje?

Polecane posty

Chodzi o to że ucze się zaocznie w tej samej szkole co jego siostra i dziś rano chlopak odwoził mnie do szkoły i widziałam że ma na mnie focha ale nie wiedziałam za co i nie wiem nadal...Nom ale wiadomo takie rzeczy się czuje.I wróciłam ze szkoły właśnie z siostrą chlopaka i jej chlopakiem i jak jechaliśmy do domku pytali się czy wejde do nich itp a ja że nie bo mamy ciche dni z moim a ja nie lubie siedzieć uśmiechać się i udawać przed jego rodzicami czy rodzenstwem ze wszystko jest ok.A on teraz robi mi jazde że nie uszanowałam jego rodziców że nie weszłam itp Troche to wszystko dziwne.

Gość maliboo
mialas prawo odmowic, to nie ma nic do rzeczy z okazywaniem szacunku rodzicom mialabys na sile ich uszczesliwiac a pod maska sztucznych usmiechow wkurzac ie na faceta? tego chcial?

Gość maliboo
mialas prawo odmowic, to nie ma nic do rzeczy z okazywaniem szacunku rodzicom mialabys na sile ich uszczesliwiac a pod maska sztucznych usmiechow wkurzac ie na faceta? tego chcial?

Gość maliboo

No najwidoczniej liczył na to ze będe jak głupia udawła że nic sie nie stało...A teraz za to ma takiego focha na mnie ze nawet się nie odzywa

Gość kątem oka..
trochę dziwny ma focha o nic a potem pretensje że nie grałaś..