Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monixxx

Ulobiony szampon do włosów - wpisz swój typ.

Polecane posty

Gość rasiccciaaa szok
wszystkie to gowno łeb tłusty po dniu ja jz niewiem czy myc naprawwde

monixxx wszystkie szampony na ziołach ogromnie wysuszają włosy. WIem to od experta. Wlosow poza tym nie nalzezy myc w cieplej wodzie, bo niszczy je. Nie nalezy szamponu wmasowywac we wlosy, a w skórę głowy, im mniej chemii na włosach tym beda one lepsze i zdrowsze. Ziolowe mimo iz sa naturalne "ala" hehe to ziołowe wysuszaja strasznie. To tak od experta. Ja osobiscie uzywam szamponu z firmy REVLON, bardzo dobry i wlosy są po nim świetne :))

Gość moje ulubione szampony
Stapiz sleek z jedwabiem, Herbal essences kokosowy niebieski, Bambi z kaczucha dla dzieci rumiankowy.

Gość ajajajajajajajjjjj
Mi się bardzo poprawiły włosy po...Bambi :) Poza tym chwalę sobie dyscyplinujący z Avonu.

Pantene tez dobry :) 10 lat go uzywałam, ale niestety w UK woda jest tragiczna, duzo wapnia, twarda, wiec pantene juz nie pracuje tak jak współpracował z wodą POLSKĄ hihi

Gość moje ulubione szampony
natomiast bardzo nie lubie pantene, hedensy wszystkie(uzyje raz na jakis czas zapobiegawczo zeby nie miec lupiezu), nie lubie tez szamponu babydream.

Gość mi za to pomaga
HEAD & shoulders :D a poza tym odżywka pantene. nienawidzę tych wszystkich gliskurów i elseve.

Gość agatkaa44
Osobiście mogę polecić bardzo dobry środek do włosów Dandrene - to bardzo dobry szampon przeciwłupieżowy, z którego korzystamy łącznie w trzy osoby. Ja, mój mąż i córka. Od czasu korzystania z Dandrene ustąpiły moje problemy z łupieżem, z czego jestem niezmiernie zadowolona. Zapraszam również do wpisu na blogu, który został poświęcony temu właśnie szamponowi: http://testosteron.net.pl/2011/06/22/rewelacyjny-kosmetyk-do-wlosow-dandrene/ Pozdrawiam, Agata

Gość jem tofu z pomidorem
szampony alterra lubią moje włosy i skóra głowy

Gość veryAnka
Pirolam i Amla - jeden na łupież, a drugi daje piękny blask

Gość ss345
eva medica, szampon przeciwłupieżowy z trikenolem.