Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość massssska111

czy to już?

Polecane posty

Gość massssska111

hej, jak myslicie czy skoro owulację miałam około 8, 9 a seks uprawialiśmy 4,6,7,9 to jest szansa na ciążę?i kiedy mogę się ewentualnie spodziewać objawów?dzięki:)

hmm pytanie banalne 1 i jedynym objawem którego możesz się na razie spodziewać to brak miesiączki, jeśli nie przyjdzie w spodziewanym dniu zrób test. Innych objawów nie ma, chyba że urojone jak będziesz się na siłę doszukiwać.

Gość massssska111
no tak ale wiele kobiet ma objawy zanim przyjdzie czas miesiaczki dlatego pytam....

Ja oprócz braku miesiączki, wszelkie inne objawy dostałam ok 8 tygodnia( nudności, ból głowy, ogólne osłabienie)

Gość fallin in looovee
Ja przed terminem miesiączki nie miałam żadnych objawów. Test zrobiłam 3 dni po owym terminie, i czułam że to ciąża, ale nie potrafię powiedzieć dlaczego. To chyba kobieca intuicja była.

Gość massssska111
no własnie z tymi objawami to jest różnie....a za którym razem wam się udało?i czy jesli współżyliśmy w tych podanych wyzej dniach to szansa jest duza?

Gość fallin in looovee
Ogólnie to ponad rok kochaliśmy się w okolicy dni płodnych i nic z tego nie wychodziło. Okazało się że nie mam owulacji. 2 miesiące przyjmowałam luteinę i zaszłam. Teraz jestem w 12 tc. Jeżeli nie masz żadnych problemów hormonalnych to szanse są spore.

Gość mimicznaaa
Ja miałam wcześniej objawy napewno nie urojone bo to była wpadka... libido spadło mi tak że nie pozwalałam sobie nawet nogi dotknąć ;)

Gość massssska111
;)