Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka898989

Problem zaręczynowy.

Polecane posty

Gość Amelka898989

Cześć :) W jak największym skrócie. Mam 21 lat, mój chłopak ma 24 lata, na początku tego miesiąca minęło 1,5 roku naszego związku. Myślę, że jesteśmy dobrą parą, bardzo się kochamy, oczywiście mieliśmy swoje gorsze chwile, ale pewnie w każdym związku czasami coś szwankuje. Mój chłopiec wyjechał kilka dni temu do pracy za granicę. Wróci na święta. W jednym z smsów wspomniał, że szykuje dla mnie wielką niespodziankę na święta. Oczywiście moja ciekawość nie zna granic i próbowałam od niego wyciągnąć co to takiego. Stwierdził, że mi nie powie, ale dał mi podpowiedź : "Ty, ja, My". Myślicie, że chce mi się oświadczyć? Trochę się tego boję. Wiem, że chcę z nim spędzić całe życie, ale ... czy to nie za wcześnie? Jak uważacie?

Gość Amelka898989
up

trudno powiedziec czy za wczesnie czy za pozno .. nie ma reguły:) Poza tym przeciez nawet jesli beda to zareczyny, a Ty je przymiesz , to wcale nie musiscie pędzic od razu przed ołtarz, prawda?

Gość Amelka898989
Jasne, że nie trzeba od razu brać ślubu, ale chciałabym, żeby to była poważna decyzja, nie w stylu "zawsze przecież można zerwać zaręczyny".

Gość to ja anonimowo
ja ci powiem tak. mam 22lata moj 26. jestesmy ze soba od ponad dwoch lat a od 1,5roku mieszamy ze soba:) w nasza "rocznice" oswiadczyl mi sie i slub zaplanowalismy na sierpien 2012r, a niedawno okazalo sie tez ze jestem w ciazy:) ale slubu nie bedziemy przekladac... bedzie w wyznaczonym wczesniej terminie. jesli czujesz ze go kochasz to przyjmij zareczyny:) a slub wezmiecie jak bedziecie gotowi:)

Gość Amelka898989
Dziękuję :) Kocham Go :) mam nadzieję, że wszystko jakoś wyjdzie ;)