Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melinasss

Czy zarobaczony kot może wyglądać jak okaz zdrowia?

Polecane posty

Gość Melinasss

hej mam kocura już od 1,5 roku , mój kocur często wychodzi na dwór ale dostaje ode mnie jedzenie i nie chodzi głodny. Wstyd przyznać ale go nigdy nie odrobaczałam a kot wygląda na okaz zdrowia, nie wymiotuje robakami ani nie widać członów tasiemca wokój jego odbytu, nie jest wychudzony, waży ponad 3 kilo, ma normalnś sierść i wygląda na zdrowego.Czy zarobaczenie kota nie wykazuje objawów???

Gość nie chcę cię martwić ale to
zawsze widać, albo chudnie, albo po prostu ma brzydszą sierść, jakiś taki nijaki się robi, bo są to pasożyty które żerują przecież na zwierzęciu, czasem jest silniejszy organizm, to nie będzie rzucało się w oczy, ale ten sam kot bez robaków wygląda lepiej niż z robakami. kup w aptece takie dla dzieci i mu podaj raz na jakiś czas, to wystarczy., to jest taka zawiesina.

tak czy inaczej - jak mieszkasz na wsi, to ja rozumiem, że kot se lata samopoas. ale jak w mieście, to nie wypuszczaj go, to niebezpieczne. bo ci moze ktos go na drodze rozjechac, poza tym pamietaj, ze on znosi na lapjkach rozne syfy i zarazy do domu, pozniej ci np lazi po stole itp.

Gość Melinasss
a jak sie ta zawiesina nazywa?? chyba jednak pójdę do weta

nie pamętam, to nie ma znaczenia, pójdź do apteki i powiedz farmaceucie o co chodzi, to ci coś da.