Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analfist

Szukam kobiety, która zrobi mi fisting analny.

Polecane posty

Gość analfist

Szukam dziewczyny/kobiety, która mnie wygrzmoci całą dłonią. Najpierw powoli, paluszek, potem dwa, trzy, itd., a na koniec rżnięcie całą dłonią. Preferowane Panie z drobnymi rączkami. Jestem kulturalny, inteligentny, bez nałogów, hetero, czysty, wydepilowany w tym miejscu, nigdy tego nie próbowałem, ale jestem chętny. Poszukiwane Panie z pasją i zaciekawianiem przedstawioną praktyką równą mojej, ale mogę również za to zapłacić.

Gość udawaana dziewica 92
potrzebne referencje? :classic_cool:

Gość analfist
Czasem rozciągam, ale tylko paluszkiem, czy dwoma.

Gość analfist
Nie obawiaj się za mnie... jak piszę, że tego chcę, to znaczy że jestem zdecydowany i gotowy. Napisałem, że tylko paluszek, dwa - to teraz, ale w ogóle to miałem w dupie różne rzeczy, w tym wibratory olbrzymy, po za tym, mam wrażenie, że przy kobiecie bardziej się rozluźnie...

Gość analfist
mam sentyment z dzieciństwa, kiedy to mama przemycała kradzione z tesco arbuzy w moim odbycie

Gość wam z tego dobrobytu
weź se odwróć krzesło do góry nogami i heja:D przynajmniej nie będzie marudzić;)

No to o to właśnie pytałam :) Ja się o Ciebie nie boję. Chodziło mi tylko o to, że fisting to nie jest taka prosta sprawa, bo wymaga sporo pracy na długo przed tym podniosłym wydarzeniem.

Gość analfist
Na podszywaczy oczywiście nie reagujemy. Jakiekolwiek wpisy z moim pseudonimem, które zalatują Wam haosem wypowiedzi, hamstwem wobec Was (wpisujących się tu), frustracją, itd, itp. to podszywy. A teraz odnośnie pytania: Czemu Ciebie to nie podnieca? Jednowymiarowość? Wypływający z tego brak ciekawości? Pewnie nie, bo wierzę, że nie jesteś głupi(utk)a. (Może naiwnie.) Pewnie wpojony strach i zahamowanie, wynikający z normalnego, porządnego życia w którym brak potrzeb, na tego typu wycieczki. Zazdroszczę czegoś takiego bardziej niż myślisz, ale niestety moje życie nie było takie... nie było "płaskie"... było bardzo "chropowate" i umysł eksplorował, poszukiwał, wędrował w różnych kierunkach.

Gość idz na polibude,
Chaos, chamstwo :P a teraz do rzeczy ! i bez owijania dlaczego Cie to podnieca?

Gość analfist
Ludzie zwykle akceptują, tudziesz chwalą przejawianie i rozwijanie ciekawości w pewnych dziedzinach, a karcą jej rozwijanie w innych i odmawiają sobie prawa do tego by coś zgłębić, a lekarstwem na strach, wstyd i przytłaczające zachamowanie, jest właśnie wiedza i doświadczanie... na jakikolwiek temat.

Gość analfist
Studiuję filozofię ekskrementalnie :classic_cool:

Gość idz na polibude,
dobra stary, jak juz sie tutaj kreujesz na takiego inteligencika, który na proste pytanie nie potrafi prosto odpowiedziec, to wez chociaz do ręki słownik ortograficzny:O!!!!

Gość ha ha , dobre z tą filozofią
:D:P

Gość analfist
zgłębiam moje pokłady uczuć nagromadzone w odbycie a następnie smaruję je na kanapkę jako masło orzechowę i krzyczę KOCHAM CIE ŻYCIE

Gość spis kafe
na razie to nie moze na wczesna wiosne teraz zalecanie 1] dużo ćwiczyć 2]ćwiczyć 3]tez ćwiczyć a potem może tak na pieska:)

Gość spis kafe
podszywa z arbuzem było lepsze :D

Poyebało Cie koorwa? To ze nie chce, zeby ktos mi wsadził reke w doope znaczy ze moje życie jest "płaskie"? :O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

CarrieBradshaw. wyluzuj :Pprzeciez do wszystkiego trzeba dorobic filozofie , nawet do reki w doopie :O

Gość cccxxxtt
ja ci zrobię, pod warunkiem, że w rękawiczce- jestem wetem, więc w rózne otwory wkładałam łapę. no i musisz podpisać oświadczenie, że zrzekasz się roszczeń prawnych w razie ewentualnych powikłań

"zrzekasz się roszczeń prawnych w razie ewentualnych powikłań" Dorzuć jeszcze paragraf, że wszystkie cenne przedmioty jakie znajdziesz należą do Ciebie ;)

Gość analfist
Jasne że w rękawiczce. Piszesz, że jesteś wetem - rozumiem, że jesteś weterynarzem. Oświedczenie... wiesz, to wszystko brzmi tak jakoś technicznie i chłodno. Oczywiście, trudno zwykle po jednym wpisie oceniać głębię osoby, zamiary, stosunek do (...), itd., ale mam takie wrażenie, że: Ty mogła byś mi to zrobić, bo ja bym chciał żebyś mi to zrobiła,.. nie czuję że Ty tego chcesz. Zrobisz to z przekonaniem?, z podnieceniem? jeśli tak, to ok. A wracając do podpisywania oświadczenia... No nieee dajmy sobie spokój, tu nie chodzi o to żeby wpychać na siłę, jak by mnie bolało, to będę o tym mówił i można zwolnić, nic na szybkiego. jeśli ten ludzki język do Ciebie nie przemawia i nie wejdziesz w to, bez tego oświadczenia, to obawiam się, że chyba ja też. Po prostu jest to na tyle błacha sprawa, że nie zdecydował bym się obwarowywać jej jakimiś zapisami.

Gość analfist
udawaana dziewica 92 - do Ciebie Ten wpis może trochę spóźniony, ale jeszcze na tej samej stronie, więc może jeśli jednak jeszcze tu zajrzysz, to przeczytasz. No więc, referencje jak najbardziej mile widziane; z chęcią poczytam.

Gość analfist
to która mi wsadzi?