Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy was też

Czy Was też wkurza

Polecane posty

Gość czy was też

jak ktoś dodaje na naszej klasie zdjęcie, gdzie się obściskuje czy całuje ze swoją drugą połówką? Mnie to strasznie wkurza, bo wg mnie to na pokaz jest.

Gość nie chcę cię martwić ale to
mnie nie wkurza bo NK nie jest całym moim życiem :) całym moim życiem jest za to kafe :classic_cool:

Gość czy was też
moim nk też nie jest, po po prostu sporadycznie na ten portal zaglądam i zawsze się wyświetli jakaś para, która chce pokazać wszystkim jak bardzo się kochają.

Gość wykup
tez mnie to wkurza. tak samo jak pokazywanie swojego dobytku potomstwa oraz rodzinnych spędów :classic_cool:

Gość
ta scisk i dziubek noz cholercia i cala galeria ze slubu i piecdziesiat zdjec pt ja z boku ja z przodu i oczywiscie dziecko. np. jak robi kupe :/ no i po cholere pokazywac to swiatu?

Gość nie jestes autorze prawdziwym
a nie przyszlo ci dlo glowy, ze oni naprawde sie kochaja i chca sie tym dzielic z calym swiatem? dlaczego trzeba dusic w sobie uczucia? zamykac sie w 4 scianach i okazywac czulosc tylko miedzy soba? to jakis temat tabu? dla ldzu, ktorzy nie kochaja, nie potrafia kochac badz nie maja swojej polowki? mnie to bardziej rozczula niz wkurrwia ale ja mam milosc swojego zycia obok siebie wiec moze dlatego inaczej na to patrze? (choc jak nie mialam jej tez mi to nie przeszkadzalo, dawalo nadzieje na milosc :P )

Gość Edmunt Pipa
wkurza tłuste niedoruchane bazyle , podobnie wkurza je widok szczęśliwej zakochanej pary na ulicy

Hm, czy ja wiem? To znaczy, zależy kto i w jaki sposób. Bo, jeśli dodaje właśnie tego typu zdjęcie dziewczyna, która co tydzień ma innego chłopaka - to jak najbardziej. No, czy taka małolata, nie wiem, 12 lat, zdarza się różnie. Ale jeśli mówimy, np. o parze, która jest ze sobą już, powiedzmy, blisko dwa lata, to czemu nie? Ja sama czasem dodam na NK zdjęcie ze swoim chłopakiem. Oczywiście nie takie, gdzie się całujemy, czy nie wiem jak obściskujemy, tylko takie... Normalne :) Po prostu :) Przecież nie mam zamiaru pokazywać całemu światu swojego języka, beeez przesady! ;)

Gość hehehehehheheehe6644
szpan poprostu ;) rozumiem ze dodac mozna zdjecie ze swoja druga polowka, jak stoi sie dgzies czy siedzi razme cyz cos. ale obsciskiwanie i calowanie ? przesada. moze nie kazdy lubi patrzec jak sie slinia ;P

Mnie wkurzają inne rzeczy nie mam konta na n-k. Większość z tego co robią ludzie robią na pokaz, bez wyjątku, jako zwierze stadne chcemy się wykazać. Czy dawanie zdjęcia w bieliźnie na tle samochodu to dobry sposób na wykazanie się tego nie wiem.

Dla mnie robienie sobie zdjęcia przy samochodzie, czy zdjęcia w samym staniku jest, hm, nie, po prostu, nie! :)

Gość
podobnie wkurza je widok szczęśliwej zakochanej pary na ulicy a mnie irytuje jk sie taka para zaczyna lizac. nie zalowac a lizac grajac w gre obliz komus migdalki :/ np. w autobusie

Mam chłopa i prawda, kiedy siedzę z Nim w autobusie i widzę jak dwójka takich innych, zaczyna się lizać na naszych oczach (w sumie to nie tylko na naszych, ale na wszystkich) to patrzymy tylko na siebie z ironią w oczach. Heeej, to chyba nie jest odpowiednie miejsce na lizu lizu pucu pucu. Nie wiem co oni chcą udowodnić tym?

Gość
ja sie pytam czy jeszcze seks zaczna uprawic jak tak to niech chwile zaczekaja to ich nagram albo "troche w prawo, troche w lewo"

Gość ja chodzę do szkoły średniej
i co tam się dzieje, haha. Na korytarzach się całują, obściskują, a w łazienkach palą fajki :D

Gość ja chodzę do szkoły średniej
moja kumpela całkiem niedawno widziała jak laska robiła loda jakiemuś facetowi w parku, haha. świat naprawdę schodzi na psy.

Gość
e tam moja kumpela ze studiow na ekhibicjoniste zareagowala " z czym do ludzi" i w smiech

Gość ja tez z początku
myślałam,ze NK to cos sensownego i fajnego ale sie straasznie myliłam i tych wszystkich znajomych-a miałam ich z 200 to w kanał :O Bo koleżanka np niewidziana od 12 lat okazała sie zwykłą tipsiarą pokazującą tyłek na cały świat -nawet nie blokując galerii Inna natomiast wlepia 100 fotek swego paskudnie brzydkiego dziecka i żada aby chwalić chwalić i chwalic a jak ktoś cos innego bąknie to jest zwyzywany :O....jezuuuuuuuuuuu wywaliłam konto po 8 miesiącach ...:O I zeby nie było: Jestem szczęśliwą mężatką,mam syna i córke powodzi nam sie całkiem dobrze mamy dość spory dom i swój rodzinny interes ale na Nk wiedziało o tym może z 10 osób .

Gość
najlepsze sa takie hot 40+ albo tipsiary po 50tce czy inne dzidzie piernik i jeszcze towarzystwa wzajemnej sdoracji zakladaja, wykupuja jakies super zjedia toz to zalosne