Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adi7775555444444dasda

PROSZE O POMOC NIE WIEM CO ROBIC

Polecane posty

Witam , mam problem ,poniewaz nie wiem co sie dzieje z moja dziewczyna, 10 dni temu bardzo mocno zaslabla w kinie , od tamtej pory ciagle robi jej sie slabo , jest jej bardzo gorąco , otwiera okna na osciez, ziąb jest w pokoju ma cale rece i nos zimny i mowi ze jest jej bardzo goraco, ma problemy czasami ze zlapaniem oddechu , szybko jej bije serce, caly czas pocą jej sie ręce, i czasem czuje sie normalnie a czasem nagle zaczyna jej sie robic goraco strasznie , chociaz na polu jest zimno , byslimy w szpitalu raz, zrobili jej morfologie i EKG i nic nie wykazalo, lekarz powiedzial ze nic jej nie jest, a w nastepny dzien poszla do swojej lekarki i jej powiedziala ze to jest jakis zespol mlodzienczego oslabniecia i ze poprostu powinna unikac dusznych pomieszczen, ale jej sie czesto strasznie wlasnie robi gorąco i nie wiem co mamy zrobic? prosze o pomoc, czy sa moze jakies tabletki na to , albo co to moze byc??

a jaka diete? i jakie odzywki?

Gość basik_basik
A badała się w kierunku tarczycy??? Mnie te objawy wskazują na nadczynność tarczycy, i dziwi mnie fakt że lekarze nie zrobili tych badań!

Gość czy jestem zakażona?
może miec tez chorobe nerwowo lekową

nikt nie kazal, ale mozliwe jest ze nadczynnosc tarczycy byla by wywolana akurat teraz ?? w wieku 19 lat?

Gość basik_basik
A co ma do rzeczy wiek? Ta choroba w każdym wieku może się ujawnić

Gość kilcia
Radze zrobić TSH z krwi i jeśli będzie po niżej normy to konieczna jest dalsza diagnostyka w kierunku nadczynności tarczycy u lekarza endokrynologa najlepiej.

Gość debilonjeden
Pytanie: A ile ma lat - i czy używa tabletek antykoncepcyjnych?