Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvie888888888888888

Mój pies dosłownie oszalał!!!!!

Polecane posty

Kupiłam parę dni temu nową kanapę. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że... mój pies ciągle na nią szczeka! Ja nie żartuję niestety :O Mieszkam w domu i mam ogród, więc pies nie jest cały czas w domu, ale kiedy tylko go wpuścimy do domu, od razu biegnie do salonu, staje naprzeciwko kanapy i na nią szczeka :O nie daje się w ogóle uspokoić, trzeba go wyrzucać na pole, bo inaczej nie da rady :O Dlaczego tak się dzieje, co temu psu się nie podoba w kanapie?

Gość może nie podoba mu się kolor?
:(

Gość Grażyna Danusia
Witam, mam do sprzedania: Tor wyścigowy: (tor do składania, samochodziki i joysticki do sterowania samochodami) Sprzedam za 35 złotych (cena do negocjacji) Zdalnie sterowany radiowóz: Sprzedam za 20 złotych Plastikowy Saksofon, 8 melodii: Sprzedam za 12 złotych A także mam do sprzedania gre GTA San Andreas, wersja polska: Sprzedam za 40 złotych Mam również do sprzedania telefon Sagem my511x (telefon, ladowarka, bateria, kabel USB) za 50 złotych (cena do negocjacji)

Mieszkam na wsi pod Krakowem ;)

Gość jesli kanapa byla uzywana
to pies czuje obcy zapach albo widzi ducha

Gość karnjka22222a
jest czerwona?

Gość cycolinda
Mój pies też szczeka na rzeczy które mu się nie podobają. hehe Przyszło mi na myśl, że może ma ona obcy zapach, który mu po prostu przeszkadza.

Kanapa jest brązowa. Jest nowa, prosto z salonu meblowego, nikt jej nigdy nie używał

Gość cos musi byc nie tak
moze duch ?

Gość z zasady nie pijam na trzeźwo
sylvie, obszczekuje co nowe. Mój pies też tak reagował na każdą nowinkę, jaką wstawiło się do chałupy.

Gość kokisto
Coś ten pies czuje albo widzi. Tyle

Możliwe, że przeszkadza mu zapach, czuje, ze to coś nowego w domu... Tym bardziej, ze na starej kanapie uwielbiał spać ;)

Gość cycolinda
Jak lubił tamtą to wszystko jasne, chodzi o to , że nie czuje swojego zapachu na niej. Z czasem to się zmieni.

Gość umpa lumpa
Podejdz do kanapy i zachec pieska, zeby ja obwachal, zeby dotknal i na nia wskoczyl. Podziala.

Gość idź do piekła adolfie
pole to nie tylko jest w Krakowie i okolicach, bo i kawałek Śląska to wychodzi, tylko na pole ja nigdy nie wyszedłbym "na dwór" to jakaś paranoja :classic_cool: psy są daltonistami nowy zapach, kształt przyzwyczai się spróbuj dawać mu smakołyki w pobliżu kanapy ;)

umpa lumpa - tak zrobie, mam nadzieje że podziała :) dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Ja mam szlacheckie pochodzenie dlatego wychodzę na dwór :classic_cool: P.S. Wiem, że nie tylko w Krakowie.

Gość bachor to nie cud
na pole :D

Gość mlad62
mmmm

Perwersja, pewnie Twój szanowny pradziad, kupił sobie nazwisko :D i Ty nie masz świadomości, jak to powinno być: ja z dworu, wychodzę na pole - bo jestem Pan! :classic_cool: Ty, na dwór z pola wchodzisz - gdy Cię czasem wpuszczą ;)

Gość bachor to nie cud
pole to się orze a nie po nim łazi

dlaczego paranoja? :D ja gdy się dowiedziałem, że formą uznaną za prawidłową, jest: "na dwór" byłem zaskoczony i zbulwersowany, a było to w szkole podstawowej :D, w której to, także nauczyciele, mówili: "na pole" dla mnie wyrażenie "na dwór" jest idiotyczne :D jaki dwór? a pole to pole wszędzie jest jakieś pole ;) z tego co wiem, "na pole" to jest tzw: regionalizm i można swobodnie go, używać, nawet gdy się okończyło ;) różne szkoły w miastach :classic_cool:

Tę normę tu chyba nie ustalali Małopolanie? :classic_cool: Cholerny dyktat większości :p

Gość bachor to nie cud
taaaa w centrum miasta masz pole :O...bierz kombajn i jedz zbierać żyto :D:D:O