Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam zrobiccc

jak przekonac swojom dziewczyne zeby

Polecane posty

Gość nie wiem co mam zrobiccc

mnie uwierzyla ze jestem jej wierny?jestem tu pierwszy raz i trohe mi wstyt ze musze sie tu radzic was,pomocy

Gość Eleeene
a dales jej powody do utraty zaufania?

Gość dupa:::jaisa:::
twoja dziewczyna musiała sie wczesniej sparzyc na innych dupkach ... jak jejd dac dowód?? przytul ja głaskaj po głoiewwe badz czuły i poiwiedz ze jest najpiekniejsza na zienmi to rtego my kobiety potrzebujemy najbardziej ... czułosci i tego zeby traktowano nas jak ksiedzniczki najpiekniejsze na swiecie najwspanialsze... jak okazesz jej takie poczucie napewno bedzie chciała kochac sie z toba. no chyba ze jest zakompleksiona i zdrowo piedrol@#####

ty ja zacznuesz głaskac piescic ... przytulac mówic ze jest piekna ...odrazu odda sie tobie bedziesz mógł dotykac jej piersi jak powiesz ze sa najpiekniesjsze na swiecie to oodaasie rozkoszy.. piesc jej ciało powoli a zapomni o kompleksach

kazda kobieta chce czuc sie dla mezczyzny wyjatkowa , piękna , najważniejsza jesli tego nie okaesz tyo traciui ochote na bzykanko i zowgóle z czasem zaufanie...

Gość idobrzeee
ja mojemu juz nigy nie zaufam, chocby nie wiem co

Gość rozwódkaaa
wierność to nie tylko problem bzykanka, ale poświęcania czasu i takie tam może w towarzystwie zachowujesz się nieodpowiednio? za bardzo angażujesz się w sprawy innych kobiet, albo coś powiedziałeś nieodpowiedniego, albo nie adorujesz swojej kobiety. To na pewno Twoja wina!!!!!!! że ona ma wątpliwości.