Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarmuszka

ROZPULCHNIONA SZYJKA MACICY I NEGATYWNY WYNIK TESTU

Polecane posty

Gość jarmuszka

drogie dziewczyny! pisze do was bo juz nie wiem co mam robic. staramy sie z nazeczonym o dziecko. ostatnio kochalismy my sie bez zabezpieczenia jakies 2 tygodnie temu tuz po moim odstawieniu tabletek i ze tak powiem wyokresowaniu sie. od kilku dni nachodza mnie mdlosci, moj wieczor nie obejdzie sie bez ogorka kiszonego i mam pragnienie jak smok.. robilam wczoraj test i wyszedl negatywny, jednak zauwazylam ze szyjka macicy jest strasznie rozpulchniona a moja temperatura to 37,5. nie jest za wczesnie jak na wizyte u ginekologa? co o tym myslicie? pozdrawiam was serdecznie!

Gość lipcowka2010
a kiedy powinnaś mieć @? Test robi się w terminie spodziewanej @?

Gość jarmuszka
jakos za 2 tygodnie, bo odstawilam tabletki i to z tym okresem roznie wtedy bywa. ja kiedys czytalam ze po odstawieniu tabletek kobieta jest bardzo plodna

Gość lipcowka2010
Podobno tak jest, że po odstawieniu pigułek łatwiej zajść w ciążę, ale w moim przypadku tak nie było. Przestałam brać pigułki i przez trzy cykle starań nic z tego nie było. A rok później jak nie planowałam ciąży to źle obliczyłam dni płodne i mój syn ma teraz 4,5 miesiąca. Powodzenia.

Gość alaaa ma kotaaaaa
mierzysz temp codziennie rano ? jeśli znasz się choć trochę na owulacji to chyba wiesz, że występuje w połowie cyklu a nie zaraz po okresie (chociaż wiadomo są wyjątki) czyli de facto o dziecko powinniście się starać teraz .

Gość test ci nic nie wykaze
na 2 tygodnie przed okresem. Dziewczyno ty jeszcze owulacji nie miałaś to jak chcesz być w ciąży? A mdłości masz bo odstawilas hormony. Organizm wraca do równowagi. Wypożycz podręcznik do biologii, poczytaj o cyklu kobiety o tym kiedy zachodzi się w ciążę. To na pewno wam pomoże w staraniach o dziecko.

Gość jarmuszka
napisalam ze za 2 tygodnie bo po odstawieniu tabletek czekanie na okres mi sie wydluza. a co do podrecznika ---> mamy internet ;]

Gość Ile kosztuje
To nie ciąża, to reakcja organizmu na zmiany hormonalne.

Gość ooooooooooohahahahaha
Jak zobaczyłaś że szyjka macicy jest rozpulchniona? Ty sama nie jesteś w stanie tego zobaczyć!!! Dopiero lekarz może to stwierdzić wprowadzając odpowiedni przyrząd który ma na celu rozszerzenie wejścia do pochwy!!!