Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrapaczka podobno:(

Sposoby na chrapanie...

Polecane posty

swoje własne chrapanie niestety:((( Macie jakieś?

Gość co tu zrobić ...?
piłeczka od ping ponga wszyta w koszulkę nocną na plecach :D

sprawdz czy nie masz krzywej przegrody nosowej dobre sa plasterki takie jak dla sportowcow-dostepne w aptekach

Właśnie w tym rzecz,że ja nie lubię pozycji na wznak.Zasypiam na prawym boku i wydaje mi się,że cały czas tak śpię (ewentualnie lewy bok).Widocznie jednak nie.Ale można to sprawdzić. Zawsze moja mama mówi mi o tym chrapaniu,które słychać.Może niech po prostu zajrzy wtedy do mojego pokoju i wszystko będzie jasne.Nie chcę chrapać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość olimpka888
Ja też niestety chrapię (i to w każdej pozycji). Wiem bo brat nagrał mnie na komórke już nie raz. Wstydze się jechac gdziekolwiek z ludźmi. Chrapię co noc. Ty też masz tak Chrapaczko?

Gość grażyna 003
A czy ktoś z was miał może kiedyś jakiś preparat z apteki? ostatnio czytałam na stronie internetowej o sprayu, który nazywa się Datong? czy ktoś może słyszał coś na jego temat. proszę o opinie

Gość bidaznedza
samobojstwo

Preparaty z apteki są najskuteczniejsze. Domowe sposoby w moim przypadku nie pomagały i ile można wstawać w nocy i walczyć z chrapaniem innych domowników. Dla ułatwienia życia reszty rodziny poszłam do apteki i pani poleciłam mi właśnie Datong, o którym mowa wcześniej. Osobiście mogę polecić bo mi pomógł, więc jeśli ktoś jest też w takiej sytuacji to warto kupić.

Potwierdzam też używam Datong i jestem zadowolona z tego preparatu można powiedzieć, że teraz już nie chrapię. Chrapanie zaczęło ustępować już po krótkim czasie od pierwszego zastosowania. Widać efekty więc polecam

Gość wlorekij
nie polecam żadnych masek ani innych wynalazków, najlepszy jest zabieg polegajacy na podniesieniu dzieki elektordom zwiotczałego podnmiebienia, to jedyna skuteczna rzecz, jak ktoś szuka specjalisty od tych zabiegów to polecam dr Zdzitowieckiego