Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość microdeath

Czy zbyt szybkie ulegnięcie meżczyźnie= równie szybkie spadaj mała?

Polecane posty

Gość microdeath

Dziewczyny jak to jest piszcie

Gość syntax error
znalazła się mądrala Rosalinda niekoniecznie może być wręcz odwrotnie, gdy będziesz się zapierała rękami i nogami, to się znudzi i pójdzie ja tak mam, nie lubię gdy mnie kobieta, próbuje "przetrzymać" aby się "przekonać, czy kocha?"

Gość rozwódkaaa
niestety zazwyczaj tak jak się będzie musiał trochę wysilić to wtedy cię doceni

Popuścisz szpary po roku to będzie z Tobą rok, popuścisz po dwóch to będzie z Tobą dwa lata itd. Tak to jest :classic_cool:

Gość microdeath
zawsze byłam niedostępna.Musiałam kogoś naprawdę poznać by było coś więcej. Całkiem niedawno tak się zauroczyłam ,że moje wszystkie zasady poszły się... Posłuchałam głosu serca i spontanicznie poszłam z facetem do łóżka na 3 trzeciej randce. Po czym on przestał się kompletnie odzywać...

Gość Ja od mezczyzny z ktorym sie
przespalam na 2 spotkaniu juz 3 lata sie nie moge opedzic :D

Mój nie musiał wogóle czekać, a lata za mną od kilku lat :P Więc jak się okazuje nie ma reguł.

Gość microdeath
jak bym go trzymała wygłodzonego 4 tygodnie to by mnie pokochał?heh Jestem zła

Gość microdeath
rozmawąłam na ten temat z kilkoma kolegam i wszyscy jednogłośnie twierdzą ,że "łatwa " (nie łatwa tylko spontaniczna)laska jest dobra góra na 3 razy. Faceci nie rozumieją tego ,ze kobieta może by ć bardzo zasadnicza i szanująca siebie ,ale przychodzi moment ,ze uczucie jest tak silne ,że zwyczajnie ma pragnienie stopić się w jedność z tym mężczyzną. Gubimy się same na tę chwilę. Może nie mylimy do końca racjonalnie.A w jego oczach stajemy si e już na zawsze tylko łatwą laską

Gość rozwódkaaa
o matko jakie pytanie... Jak byś miała promocję w restauracji: dziś jedno danie gratis! to wybierzesz ulubione parówki czy kawior? kawior bo drogi, a parówki zawsze zaczekają chociaz są najlepsze. Facet wybiera tę która kosztuje, a nie tę która jest dobra. Bądź jak kawior, a nie parówka, na każde zawołanie. Ja to zrozumiałam za późno :-(

Gość Ja od mezczyzny z ktorym sie
"rozmawąłam na ten temat z kilkoma kolegam i wszyscy jednogłośnie twierdzą ,że "łatwa " (nie łatwa tylko spontaniczna)laska jest dobra góra na 3 razy. Faceci nie rozumieją tego ,ze kobieta może by ć bardzo zasadnicza i szanująca siebie ,ale przychodzi moment ,ze uczucie jest tak silne ,że zwyczajnie ma pragnienie stopić się w jedność z tym mężczyzną. Gubimy się same na tę chwilę. Może nie mylimy do końca racjonalnie.A w jego oczach stajemy si e już na zawsze tylko łatwą laską" Hm. Gdybym ja miala takich kolegow, uznalabym ich za hipokrytow i na pewno nie chcialabym z zadnym z nich sie zwiazac. Latwa laska dobra na 3 razy? Jesli facet przespi sie z laska, jest rownie latwy jak ona, a jesli ocenia ja - jest dennym hipokryta.

Gość microdeath
chcę być kawiorem:) Ale też już troszkę za późno:( Ale wiedza zawsze się przyda;)

Gość Maleńki
Mnie jak się oddała dziewczyna, to jest ze mną do dzisiaj, bo uważałem, że oddając się zaufała mi, że nie opuszczę, aż do śmierci. Jest moją żoną i matką naszych synów.

Gość microdeath
Maleńki ładnie to napisałeś:) A po jakim czasie to zrobilście? Jeśli wolno ?;)

Gość rozwódkaaa
ja poszłam do łóżka z facetem na 1 randce. Byłam pewna i już. Wzięlismy ślub. Wzięliśmy tez rozwód. Bo mnie gnój nie cenił i się nie starał. Kumasz?

Gość microdeath
Rozumiem rozwódkooo to smutne i przykro mi,że tak Ci wyszło z mężem. Oni muszą dostać w kość bo jak jesteśmy zbyt miłe to nami pomiatają i uganiają się za wyrachowanymi nieco wrednymi dziewczynami. Ostatnio wreszcie przeczytałam "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" wcześniej jakoś nie miałam ochoty tego czytać bo byłam zdania ,ze gierki i manipulacja są zbyteczne ,ze w życiu nalezy sie kierować tylko i wyłącznie sercem,ale powoli się przekonuje ,ze niestety ale jest inaczej

Gość Maleńki
Chodziłem i poznawaliśmy się wzajemnie rok, W okresie poznawania były przytulanki petting i całkowite zbliżenie, z pewną ostrożnością aby nie zaszła w ciążę. Ale dwa miesiące przed ślubem kochaliśmy się bez żadnych zabezpieczeń. Chciałem sprawdzić czy wszystko ma sprawne z płodnością. Sam chciała wiedzieć czy może zajść w ciąże podczas seksu. Było cudownie nie wychodziliśmy w wolne dni od pracy z łóżka, tylko za własną potrzebą i coś zjeść, aby mieć siłę do seksu. Do dzisiaj ma wielką chcicę na sex. Musisz chłopaka poznać i wyczuć czy tylko chce Cię przelecieć, czy chce zachować przyjemność na odpowiednią chwilę. Jak będzie cierpliwy i mu będzie zależeć na Tobie, to nie będzie dążył do seksu, będzie czekał, aż Ty wyjdziesz na przeciw swojemu losowi i zaproponujesz zbliżenie.