Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 godziny roboty a ile śmiechu

Tematy i wydumane problemy Zia86

Polecane posty

Druga kwestia. Twoi rodzice wydają zapewne sporo pieniędzy na opłacenie Twojej prywatnej uczelni, ( zakładam, że oni finansują skoro pisałaś, że Cię utrzymują, bo nie pracujesz, bo jesteś na studiach dziennych - jeżeli się mylę to mnie popraw). A Ty zamiast chodzić na zajęcia siedzisz na forach i zajmujesz się urządzaniem wesela. Osobiście uważam, że jest to ABSOLUTNY BRAK SZACUNKU DLA PRACY RODZICÓW! W stopce umieściłaś "Za ślub i wesele płacimy sobie SAMI." Ale to nie usprawiedliwia Twojego postępowania z marnotrawieniem pieniędzy rodziców. Jak masz tyle wolnego czasu (fora + swoje wesele + hobbystyczna pomoc innym przy przygotowaniach), to powinnaś iść do pracy. Zresztą tłumaczenie "rodzice muszą mnie utrzymywać bo jestem na dziennych studiach" jest tylko wygodną wymówką, bo jeżeli ktoś jest zaradny to poradzi sobie i z pracą i ze studiami. Studenci zaoczni studiują i pracują i to najczęściej na cały etat i jakoś sobie radzą Niezamożni studenci dzienni też sobie dorabiają . A Ty taka zdolna i pracowita, nie pracujesz, nie chodzisz na uczelnię i spędzasz dzień przed kompem i na ustalaniu kolejnych detali wesela. WSTYD! :/

A to teraz nagle wiesz czy i kiedy ja chodzę na zajęcia? ;) Pozwól, że będę ustalać swoje życie według moich zasad i moich ustaleń z rodzicami. Utrzymywanie mnie przez rodziców nie obciąża ich prawie w ogóle a chcą mi pomóc bo jestem ich córką i tak ustaliliśmy, że dopóki będę studiować oni będą mnie utrzymywać. :)

Po pierwsze plan jest ogólnodostępny więc łatwo zobaczyć kiedy powinnaś siedzieć na uczelni, a nie na forum . Po drugie widzę, że w ogóle nie zrozumiałaś o co mi chodzi. Dziwię się. że dorosła kobieta mająca pieniądze na wystawne wesele nie ma pieniędzy na utrzymanie się. Dziwni mnie, że z dumą obnosisz się z tym, że rodzice będą utrzymywać Cię do trzydziestki. Dziwi mnie, że zamiast iść do pracy, opłacić studia i wtedy na nie chodzić, udajesz świętą krowę, która nie może pracować. Jedno co mnie nie dziwi to, ze z taką pompą marnujesz pieniądze. Dlaczego? BO NIE TY JE ZAROBIŁAŚ! Woda sodowa uderzyła Ci do głowy z chwilą gdy dowiedziałaś się, że możesz zrobić wesele marzeń. A teraz to już nawet nie jest śmieszne, takie rozdmuchiwanie każdego szczegółu, tła którego nie widać, i materiału w pudełeczku, którego nikt nie będzie oglądać.

Gość oleeea
2 godziny roboty: co Ty pierdolisz??? Co się tak uczepiłaś Zia? Czytać się nie da jak tu wylewasz te swoje żale. Można by pomyśleć, że strasznie zazdrościsz Zia wesela i tej całej otoczki. Kobieto, zastanów się nad sobą i nad swoim zachowaniem, bo naprawdę NIC Ci do tego przez kogo Zia jest utrzymywana, do którego roku życia, ile wydaje na wesele i czy chodzi na zajęcia. Komentuj sobie jej niekonwencjonalne i nieraz dziwne pomysły ale odpuść sobie te publiczne dywagacje na temat jej prywatnego życia. Bo to, że Zia opisuje tutaj, na forum ślubnym, swoje przygotowania do uroczystości nie oznacza, że daje przyzwolenie na komentowanie spraw kompletnie nie związanych ze ślubem.

2 godziny, ty masz naprawdę jakiś problem ze mną tylko nie wiem dlaczego. Rozumiem, nie aprobujesz mojego stylu życia, ok. :) Jesteśmy na forum publicznym masz prawo to komentować, inna sprawa, że jest to forum o zupełnie innym temacie i za takie offtopy to moderatorzy powinni ciachać posty, no ale niech będzie. Jednak wytłumacz mi jedną rzecz, czy to w jaki sposób żyje ja, ma jakikolwiek wpływ na twoje życie? Jaka jest przyczyna aż takiej niechęci i wręcz jakiejś obsesji na punkcie dziewczyny, której nawet nie znasz. ;) Nad tym trzeba by się zastanowić. Ja na forum się dobrze bawię, nikogo nie obrażam, staram się doradzić i zawsze piszę na temat. :) Natomiast poziom twoich negatywnych uczuć nie jest normalny i wpływa negatywnie na twój dzień. Naprawdę lepiej jest się uśmiechać(nawet z przymrużeniem oka) niż tak się denerwować. :) Świat od razu będzie piękniejszy. :)

Gość Nie rozumiem zaangażowania ale
Nie łapię takiego zaangażowania w śledzenie Zii, dla mnie mega śmiesznej osóbki, która się już całkowicie pogubiła i rozmieniła na drobne :) Mnie by się nie chciało, co nie zmienia faktu, że autorka ma 100% racji :)

Gość to prawda, że autorka ma
100% racji i prawdą jest, że podobnie pustej, bezczelnej, pazernej i powierzchownej osóbki jak zia to ze świeczką szukać... ot, kolejny "Gracjan R." - czyli zia, samozwańcza królowa internetu, głupota ucieleśniona, pustota i chęć zaistnienia za wszelka cenę tylko jakiego zaistnienia??? żadna chluba, gdy jest się pośmiewiskiem na całą Polskę

Gość nie wiem czy
pośmiewiskiem na całą Polskę, bo jednak wielu dziewczynom ona imponuje (nie wiem czym) i wyraźnie jej zazdroszczą - stąd każdą krytyke w stronę Zia określają jak zazdrość. One by chciały tak bez umiaru, smaku i wyczucia szastać kasą na prawo i lewo, więc wydaje im się, że inni też muszą, nie rozumieją, że dla niektórych Zia jest głupia, śmieszcza i niestrawna i nie zazdroszczą, bo po prostu nie ma czego. Mnie jedna zastanawia - jak Zia chce planowac wesela, skoro swoje planuje juz dwa lata, nie potrafi podjąć żadnej decyzji, a jej wizja ślubu to jedynie bezmyślne kopiowanie amerykańskich pomysłów. Ja z usług takiej osoby na pewno bym nie skorzystała.

Gość tak, Zia nie ma przeciaz
żadnego swojego pomysłu tylko wszystko skopiowane z amerykańskich stronek. A na studia chodzi nie musi jak ma się bogatego tatusia prawda Zia? Później pomoże jej założyc własną firmę i będzie organizowała amerykańskie wesela dla połowy kraju. Fenomenalna laska ;p

Gość plujesz w oczy
a ona mówi że pada deszcz to określenie pasuje idealnie na jej niedostrzeganie delikatnych sugestii że kreuje się nie na ślubną księżniczkę jakby chciała a na śmieszną pustą lalę. ZŻal

1 rocznica Zia86 na tym forum - uczcijmy to statystykami. Zia86 ponownie za(śmiec/szczyc)iła Kafeterię. Przez rok swojej działalności stworzyła 41 tematów i napisał 1444 posty. Temat 40 Pracownia Wspomnień - zdjęcia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4660308&start=0 Temat 41 W końcu... Mam sukienkę! (zmierzoną! - przypis aut.) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4668622 To już 13 wątek o sukienkach - ilu jeszcze doczekamy skoro żadnej z 3 zaplanowanych nie kupiła, a jedynie co ma to zdjęcia z zagranicznych stron?

Gość Rozbawiony facet
2godziny czy ty masz pojęcie o kreatywnej dynamicznej reklamie? Istniej już mnóstwo firm, w których możesz zamówić reklamę dynamiczną na forach internetowych. Forum internetowe okazuje się jednym z najlepszych miejsc na reklamę. Dobrze prowadzona reklama na forum daje naprawdę spore skutki. Tak jak wynajmuje się firmy do pozycjonowania w googlach tak samo coraz częściej wynajmuje się reklamowanie na forach internetowych. Jakość produktu, którym też są usługi jest taka sama jak i styl prowadzenia reklamy na forum. Na tego typu reklamy dają się nabierać osoby, które mieszkają w małych miastach, wsiach lub nie tak dawno osiedliły się w dużych aglomeracjach miejskich. Zia86 wielu tutaj ludzi już ogłupiła.

Gość ale co Zia
reklamuje? Suknie cos tam Vang? Raczej przy ich cenach taka reklama niespecjalnie ma sens.

Cóż... też rozważałam, czy Zia nie jest po prostu pośrednią reklamą. Tylko brakuje mi tu konkretnego produktu/grupy produktów, które by promowała. Może czegoś nie dostrzegam, bo nie chce mi się brnąć przez wszystkie jej posty ;) A jeżeli to prawdziwa osoba... Jej życie, jej kasa, jej ślub ;)

Gość jest bezpośrednią
reklamą siebie i swojej przyszłej firmy. tyle w temacie.

Gość Rozbawiony facet
Zia86 juz reklamowała wiele salonów ślubnych, fotografów, videowców, muzyków itp. Jest to sprytnie robione pod płaszczykiem ślubu. Czy wiecie, co to jest słup? Zia właśnie jest takim słupem, co nie znaczy, że nie ma swojego ślubu. Jak najbardziej Zia będzie miała swój ślub i po ślubie dalej ten fakt będzie wykorzystywany. W Stanach taka reklama z tego, co wiem jest już zabroniona, bo podchodzi to pod reklamę podprogową. W Unii Europejskiej dopiero na ten temat trwają rozmowy. Zastanówcie się czy mając swojego fotografa, z którym podpisaliście umowę i który zrobił już wam tak wspaniałą sesję narzeczeńską dalej byście szukały fotografa. Czy jak jeździcie po salonach z sukniami ślubnymi to znacie na pamięć adresy stron internetowych tych salonów itd.... Pomyślcie czy jest to możliwe, aby w ciągu jednego roku tyle napisać postów i to wcale nie po dwie linijki tekstu w momencie, gdy się studiuje.

Gość Dobra teoria
Film - The joneses - tyle temcie

Gość ale czy Zia
gdziekolwiek podawała dane fotografów albo producentów babeczek z kolorowym lukrem? A reklamą samej siebie jest bardzo marną. :p

Gość kkkkklaaa nie
niestety podawała namiary i kamerzystów i fotografów

Do: nie wiem czy. Mówisz, że te co bronią Zia też marzą o takim obchodzeniu się z pieniędzmi, o ślubie z rozmachem, a Zia jest taka i owaka. A nie pomyslałaś, że dla tych co bronią, śmieszne są takie osoby jak Ty? Śledzenie Zia, prawienie jej morałów o uczęszczaniu na zajęcia, zakładanie o niej specjalnych wątków, plucie jadem gdy tylko się pojawi -to jest dopiero puste i śmieszne :)

Gość gnębienia ziai?
Rozbawiony Facet Masz rację.

Gość Rozbawiony facet
Żółty Pyłek- czy nie jest to dziwne, że logujesz się na czarno niby dla uwiarygodnienia swojej osoby po to tylko, aby zabierać głos w sprawie Zia86??? Co do podawania linków do usługodawców to Zia86 stosunkowo często to robiła lub jeśli ktoś z różowych podawał taki link to zaraz momentalnie pojawiała się Zia86 i zabierała pochwalny głos. Trzeba być naprawdę ciemnym idiotą, aby tego nie widzieć. Jeszcze, co mnie śmieszyło to pojawianie się czarnych nicków z jednym lub dwoma wpisami, które stawały w obronie Zia86. Spory zespół ludzi pracuje dla Zia86 chyba większy niż grupa wzajemnej adoracji z Forum Fotografów Ślubnych, których myślałem, że już nikt nie przebije.

Gość mnie też dziwi to
że nowe osoby ni stąd ni z owąd które mają nowego czarnego nicka tutaj tak bronią co niektórych osób a mają ledwo 3 posty wklepane.

Gość sdasfdasdfa
bo to jest miya z forumwedwoje. tam tez wszystkich zadrecza swoimi 'problemami'

Gość karimata brata
zia86 to troll internetowy !!!!!!!!!!!!

Gość nie wiem czy
do Żółty puek. Gdzie ja śledzę Zia i prawie jej morały? To 2 godziny ją sledzi, ja tylko przeczytałam o efektach sledztwa. ;) A że jestem smieszna dla takich żałosnych osóbek, to mnie niespecjalnie martwi. ;) Gorzej, gdybym była śmieszna dla kogos na poziomie. :p

Gość Talarek
Jedna z firm którą wymieniała i polecała Zia86 ma spore kłopoty bo pracownicy narozrabiali z dwoma czy trzema młodymi parami. Teraz wszędzie się reklamują robiąc pozytywne wrażenie. Wcale też nie było to dla mnie dziwne że Zia86 się nimi pozytywnie zajęła. Były też dwa czarne wpisy które się dopiero co zalogowały i bardzo wspierały Zia86.

Gość guidogtre
co tam u zia86? jak z tym slubem? dawno nic na kafe nie bylo - wie ktos cos?