Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfrrbvtf

powiedzcie kobiety

Polecane posty

Gość vfrrbvtf

gdzie poznajecie facetów???? jakoś nie wierzę że choćby dziewczyna była miss to że faceci sami podchodzą na ulicy i zagadują;/ w takim razie gdzie można poznać faceta? ja swoich dotychczasowych facetów poznawałam na portalach ale w realu jakoś nie wiem gdzie szukać faceta..

Gość hymciaumcia
Tez chcialabym wiedziec. ...

Gość hymciaumcia
bo ja swojego ostatniego w barze mlecznym

Gość vfrrbvtf
mam kilka kont na portalach i każde ze zdjęciami w innych pozycjach

Gość branja717
swojego poznałam w internecie, a jakże inaczej... pisaliśmy ze sobą około 2 miesiace, dopóki się nie zakochaliśmy w sobie. jednak... dzieliło nas sporo kilometrów, a mianowicie- 800. przyjechał raz w odwiedziny, i choć na krótko, powtarzał przyjazdy co kilka miesiecy. teraz mieszka ze mną i moją rodzina, pracuje z moim ojcem i świetnie nam razem :)

Gość hehe :D
Na portalach? I poznalas jakiegos wartosciowego, ktory nie chcial Cie tylko zaliczyc?

Gość bluesss kafe
ja dwóch mężów poznałam w klubie :) trzeciego w pray :)

Gość bluesss kafe
*pracy

Gość vfrrbvtf
chodzi mi o to że na ulicy faceci czasem się za mną oglądają jestem w miarę ładna ale na tym się kończy przecież ja nie będę zagadywać albo strzelać uśmiech na siódemkę do każdego przechodnia na imprezie faceci raczej przychodzą w grupach obgadują laski i wychaczają te które mają na sobie jak na mniej więc tam też nie można liczyć na coś udanego a raczej na jedną noc w pracy również ciężko kogoś poznać zależy kto gdzie się pracuje z portali już korzystałam owszem były spotkania nawet jedna wielka miłość dopóki się nie wydało że nadal ma konta wyrywa i komentuje inne zakończyłam te zabawy i postawiłam na poznanie kogoś w realu ale teraz pytanie gdzie i jak????

Gość ja poznalam na uczelni
w pracy, przez znajomych, rodzinę, przez tzw dzialanosc spoleczna, na kursach językowych , na wakacjach, paru przez neta, na ulicy tez jednego:), przy wyprowadzaniu psów, u weterynarza, przy okazji roznych uroczystosci, na wycieczkach

Wiesz poważnie... Czasami doszukujemy się mistycznych powodów i nie wiadomo jakich uzasadnień w sytuacjach, w których ich nie ma. Nie ma reguły gdzie można kogoś poznać, niestety... Jedni poznają się w szkole, na studiach, na imprezach, inni w pracy, na korcie tenisowym czy "przez przypadek"... Trzeba po prostu żyć swoim życiem i czekać na dobrą okazję.

Gość vfrrbvtf
pewnie masz racje tylko ile można czekać na ten przypadek

Ja próbowałem poznawać nowe osoby na imprezach, zagadywałem dziewczyny na ulicy, czy w autobusie. Jednak w moim przypadku zawsze coś nie pasowało i żadna ze znajomości dłużej nie przetrwała... Wiesz znam facetów, którym doskwiera samotność i naprawdę tak się czują. Ja nigdy aż takie przymusu "posiadania kogoś" nigdy nie miałem. Kiedy ktoś dogaduje mi głupimi tekstami: Dlaczego jesteś sam? Odpowiadam złośliwie z równie ironicznym uśmiechem:"Mam zjebany charakter" i znajomi się odczepiają. Bo sam nie wiem co dla niektórych jest gorsze naprawdę "bycie singlem" czy powszechnie obecna "presja społeczna".

Gość vfrrbvtf
kenniks a skąd jesteś?widzę że mądry z Ciebie facet

Dziękuję, bo zawsze jakże miło jest usłyszeć komplement. Zwłaszcza w internecie, gdzie ciężko cokolwiek skomplementować. Jestem z Torunia. Niestety muszę już uciekać... Jakbyś się bardzo nudziła to napisz do mnie na maila zwykłe "cześć", a z chęcią z Tobą porozmawiam. kamio82@wp.pl Miłego wieczoru;)

głównie na imprezach, przez znajomych i pomylkowo przez tel :)