Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wolno marudzic

Kto ma życie do dupy???

Polecane posty

Gość czy wolno marudzic

Ja np. mam, bo: 1) moja "matka" to potwór zdolny do wszystkiego (w zasadzie psychopatka) 2) reszta rodziny jej wtóruje 3) dzisiejsze czasy są tak porąbane, że trudno się uwolnić od takich wrogów tzn. uciec idealnie 4) irytuje mnie też mieszkanie w tym mieście, a nawet kraju (ze wzgledu na powyższe punkty...) 5) mam problemy ze sobą i w relacjach z innymi przez porąbaną rodzinę 6) wielu rzeczy się boję 7) nie mam pracy... 8) nie mam drugiej połówki 9) boję się, że nie skończę ostatniego roku studiów z pewnych powodów

Gość czy wolno marudzic
aha i nawiązując do pkt. 6 boję się, że ktoś mnie tu skrytykuje (tzw. osobowość unikająca)

Gość mo9je zycie jest do dupy
od przeszlo 20 lat cierpie na depresje, ktorej nie lecze, i coraz czesciej znalezc mi powod do zycia, a otoczenie nie pomaga nic a nic. do tego gowniana sytuacja finansowa i kurva zyc sie nei chce w ogole

Gość zpewnoscia
ja ale mam w dupie ti ze mam zycie do dupy

Gość czy wolno marudzic
czemu fajnie? cieszysz się z mojego nieszczęścia? nieładnie tak

Gość czy wolno marudzic
od przeszlo 20 lat cierpie na depresje, ktorej nie lecze, i coraz czesciej znalezc mi powod do zycia, a otoczenie nie pomaga nic a nic. do tego gowniana sytuacja finansowa i kurva zyc sie nei chce w ogole ja z kolei żyje bardziej w swoim świecie i ciężko mi przeprowadzić pewne plany od początku do końca; brak mi wytrwałości itp a depresję też miewam, czasem silną

Gość czy wolno marudzic
ja ale mam w dupie ti ze mam zycie do d**y bo masz syndrom wyuczonej bezradności; już nawet nie walczysz

Gość zpewnoscia
to to zycie jest kanciaste bo z jednej polowki to ci sie pewnie niekreci

Gość czy wolno marudzic
brak drugiej polowki nie jest taki straszny; reszta problemow jest duzo gorsza i brak drugiej polowki wynika z pozostalych problemow