Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilejkaaa

Jak mam mu to napisac?????????? pomozcie

Polecane posty

Gość lilejkaaa

siedze od godziny i nie wiem jak mam napisac koledze, dobremu koledze ze nic miedzy nami wiekszego nie bedzie...chce mnie zaprosic na randke...eh. Jest na prawde wspanialym facetem, zawsze mi pomagal, takiego to ze swieca szukac ale co ja poradze ze nic nie czuje do niego. On jest bardzo zakochany, niedawno uslyszalam slowo kocham...nie chce go zranic, pomozcie...jak mam to napisac...nie lubie takich sytuacji ;/

Gość vbnmhg
Wiesz... Byłem właśnie takim zakochanym kolegą ... Po prostu powiedz to prosto z mostu, że nic z tego nie będzie. Nie pisz mu broń Boże, że jest wspaniały, świetny i w ogóle... Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to jest wkurwiające. A facet za jakiś czas zrozumie, że laski nie lecą na "wspaniałych, zawsze pomagających,dbających facetów" tylko na skurwieli, którzy mają na nie wyjebane :P

Gość vbnmhg
*dbających o nie

ale autorce chodzi o to, jak tu wykombinować, żeby dać mu kosza z jednej strony, ale z drugiej strony żeby dalej za nią zadania domowe odrabiał :D

Gość hehe :D
Napisz mu tak: nie mam nikogo takiego jak ty, nie mam przyjaciol, a bardzo ich potrzebuje. Gdy my faceci slyszymy takie teksty, od razu spierd... gdzie pieprz rosnie. A tak na powaznie, to napisz mu prosto z mostu, ze nic do niego nie czujesz i przepraszasz. Tyle. Powinien zrozumiec. BTW, cos w tym jest, ze baby nie lubia jak facet jest za dobry dla nich. Wowczas mowia o nim, ze jest taki dobry, szarmancki, mozna na nim polegac, a w myslach: nudny facet, nie pociaga mnie, jest przewidywalny i nie moge sobie wyobrazic, ze moglabym sie z nim calowac.

Gość vbnmhg
@Rubense Rzeczywiście, zapomniałem o tym... Najlepiej by było gdyby gościu ciągle za nią latał, pomagał i jednocześnie nic do niej nie czuł ;P Jak ja to kurwa dobrze znam ... @lilejkaaa Napisz mu po prostu grzecznie, że nie jest w Twoim typie,że traktujesz go wyłącznie jak przyjaciela i ZAWSZE będziesz go traktować wyłącznie jak przyjaciela i tyle.

Gość lilejkaa
dzieki za rady:) strasznie nie lubie takich sytuacji...

Gość vbnmhg
@ hehe ;D Taką samą zależność zauważyłem w swoim krótkim życiu. I to nie jest nawet kwestia wyglądu(sam należę do nie najbrzydszych). Jak się starasz, pokazujesz, że Ci zależy i robisz wszystko by kobieta czuła się przy Tobie piękna i wyjątkowa to prędzej czy pózniej Cię oleje bo : "jesteś dla niej zbyt dobry".

Gość lilejkaa
cos w tym panowie jest ale nie do konca;)

prawda jest jednak taka, że jak już zaczną się jej zmarszczki pojawiać i/lub zacznie myśleć o dziecku, to wyruuchana, worana, luźna jak wiadro będzie szukać statecznego chłopca z dobrą pracą :D