Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaaaam

Od czego zależy, czy facet siedzi w rozkroku ?

Polecane posty

Gość pytaaaam

czy wręcz odwrotnie - nogi nieco przyciśnięte do siebie ? czy panowie nie robią tego "na pokaz" czy po prostu nie myślą o tym, a robią to, bo tak im wygodniej ?

Gość pytaaaam
miało być robią to na pokaz

Gość pytaaaam
"tak", czyli w rozkroku?

Gość taa niedobra pupa
to jest jeden z odruchow przetrwalych - kiedys samce robily tak zeby pokazac genitalia - tzn.jadra - chodzilo o dominacje...

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
powiem ci na moim przykładzie: bardzo dużo kiedyś jeździłem na rowerze i biegałem dlatego mam naprawdę nogi potężnie zbudowane - umięśnione zwłaszcza uda dlatego siedzę w rozkroku żeby nie ściskać sobie klejnotów udami poza tym zawsze mam problem z kupnem spodni jak są dobre w pasie to przez uda się nie przecisną a jak sa dobre w udach to muszę pasek nosić bo mi z dupy spadają :/

Gość odpowiednik
poprostu jest im wygodnie niektorzy mężczyźni boją się siedzieć w rozkroku bo wydaje im sie ze to nie ladnie lub boja sie ze ktos im walnie w te skarby. sorka za to że nie ma ,,ż,, tylko ,,z,, ale pisalem na szybko. Pozdrawiam. :)

Gość odpowiednik
zapomnialem napisac tez ze moga siedziedz tak bo boja sie zgniesc swoje diamenty A TEGO CHYBA NIE CHCEMY. :)