Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgyhujikop

jak sobie przetłumaczyć, że nic z tego nie będzie

Polecane posty

Gość tgyhujikop

wstyd mi przed samą sobą. wmówiłam sobie, że facet zwróci na mnie uwagę. głupota, żenada i dno. On jest przystojny, inteligentny, a ja... brzydka, gruba, udaję wielce inteligentną, a tak naprawdę jestem przeciętna i zwykła. dziwię się, że chce ze mną rozmawiać, chociaż i tak wiem, że są to jedynie koleżeńskie rozmowy. mimo wszystko cały czas głupio wierzę, że może nam się uda. A wiem na 100 %, że to niemożliwe. Jak pozbyć się tych myśli, złudnych nadziei...

Gość tgyhujikop
up

Gość rozejść się
z tobą przynajmniej chce gadać, mi rzucił tekst: "sorry, mała, za wysokie progi" plus spojrzenie pełne litości kiedy do niego podeszłam. a ja ciągle do niego pieję :o życie jest chujowe :(

Gość anna hanna
Marta T.?

Gość tgyhujikop
wiecie co... naprawdę chce mi się płakać. tak bardzo chce z nim być, ale wiem, że on nawet na mnie nie spojrzy. rozmawiamy często, widujemy się, nawet trzymamy się za ręce; mimo wszystko wiem, że ktoś taki jak ja, nie może się stać obiektem pożądania.

Gość crtvuybnmi
skoro się widujecie i trzymacie za rece, to chyba jasne, ze sie mu podobasz,.

rozejść sie> jak to ci tak powiedzial? znaliscie sie? powiem ci, ze ja tez czuje cos do goscia ktory mnie totalnie olewa :O nie jest lekko jak go widze :( a zwłaszcza w towarzystwie innej dziewczyny :( :O

Gość dalalalaa
SweetDreams przykre, ale czasami tak się życie układa. ja przez pewien czas bylam zakochana w chłopaku, myślałam, że to miłość na całe życie... a teraz? kiedy go widzę na uczelni głupi śmiech mnie bierze. jak mogłam spojrzeć na takie "coś"? naprawdę, czasami trudno odróżnić miłość od zauroczenia.

jak bedziesz sie nad soba uzalac to na pewno nic z tego nie bedzie ^^ troche wiary w siebie :)

Gość Aśka007
wiem co czujecie, tez byłam zakochana w chłopaku który totalnie mnie olewal, nie zwracał uwagi chociaz wiem, ze z wygladu bylam w jego typie albo poprostu odpychałam go czyms, a jak slyszalam jak mowil o innych dziewczynach serce mi pekalo, ale jakos sie z tym pogodziłąm...