Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionaPoznanianka

mój chłopak-dziecko JP!

Polecane posty

Juz sama naprawde nie wiem co robic,to co On wyprawia nie miesci mi sie w głowie. Ostatnio wydziargał sobie na ciele tatuaz CHWDP ,za ktory zaplacil 1000 zl,a nie uczy sie ani nie pracuje. Otrzymuje rente ,spi do 12 ,a potem pije,jara i tyle Jego. Kocham Go i nie wiem sama co robic,juz nie raz mowil ,ze jakbym Go zostawila to sobie cos zrobi. Masakra..

21

Gość bojasięnudzę
miałam podobny problem... był cudowny i uważam że nigdy nie znajdę lepszego faceta ale po 3 latach rozstaliśmy się... i mimo że on chciałby bym do niego wróciła to ja tego nie zrobię bo zbyt wiele mnie to kosztowało(nie mówię o pieniądzach)

Gość Oficere NKWD
plastusiowa mowisz o miernotach intelektualnych i deebilach bez wlasnego zdania, ktorzy mysla, ze jak krzykna JP będac oddalonym o 5 km od najblizszego patrolu to beda fajni 🖐️

Właśnie ja Go juz raz zostawiłam, a potem nie mogłam normalnie funkcjonowac bez Niego. Tylko problem ze nie skonczyl zadnej szkoly,a ma wyroki w zawieszeniach i sprawy kolejne o same glupoty!

Dzieckiem chyba bedzie zawsze z tym wielkim napisem CHWDP,jak to zobaczylam to nie wierzylam wlasnym oczom ; ]

Gość bojasięnudzę
to tak samo jak mój z tym że mój ma 24 lata... szczerze mówiąc to w październiku wyjechał za granicę do pracy... właściwie już wcześniej było między nami nie wesoło ale nawet nie pożegnaliśmy się przed tym wyjazdem... teraz wrócił i chce żebym do niego wróciła... mówi że się zmieni... sama nie wiem co zrobić prawda jest taka że jest najwspanialszym facetem jakiego w zyciu spotkałam ale mam już dość tego ciągłego odwiedzania go albo w areszcie albo połamanego w ciężkim stanie w szpitalu tęsknię za nim ale nie boję się że jeśli z nim zostanę wciągnie mnie jgo życie a tego raczej bym nie chciała...

Gość bojasięnudzę
skoro go kochasz i jak piszesz nie umiesz bez niego żyć to może będziesz z nim szczęśliwa ale tacy faceci... raczej się nie zmieniają a chyba nie chcesz całe życie być z dzieciakiem ....

bojasięnudzę - dokladnie tak jakbym slyszala moja historie.. Moj tez byl za granica,nawet nie wiem co tam robil do konca,ale mniejsza z tym. Jakby chcial isc do pracy to by poszedl w Polsce,ale Jemu sie nie chce,woli siedziec na ławce i pić piwo!

w tym jest najwiekszy problem wybierac miedzy miloscia,a rozsadkiem,ehh ; //

Gość bojasięnudzę
taaa ... mój woli imprezować całymi nocami a w dzień spać ;d wiesz "mój facet" to ten typ który ciągle balansuje na granicy.... studia zaczął ale nie skończył... jak był nastolatkiem był uzależniony od hery a teraz nie bierze ale ciągle siedzi w tym wszystkim... był czas że postawiłam wszystko na jedną kartę i byłam z nim ale wyciągneli mnie z tego przyjaciele i jestem im za to wdzięczna bo gdyby nie oni pewnie teraz byłabym jakąś ćpunką z centralnego .... a największym idiotyzmem jest to że kocham go a nawet jak poznam kogoś innego to porównuję go właśnie z nim.... i jeszcze nikt nie okazał się lepszy

:D nie zerwe z moim chlopakiem z tego powodu ze mial bluze jp :D w dupie mam ze ktos z was uwaza go za miernote intelektualna. nie, nie biega za policja krzyczac chwdp, pracuje jak normalny czlowiek w jego wieku i jest dla mnie dobry i jak dla mnie moze se nawet chodzic w bluzie z kaczorem donaldem

Gość to jeszcze nic ...
a co to "CHWDP" znaczy ?

Gość Popke z Firmy
dobre chlopaki reprezentuja JP :classic_cool:

nie zgadzam sie z tym, że faceci do późnego wieku zachwycają się takimi durnotami. Mój w wieku 21 lat był już mężem i ojcem. Dodam, że to facet na luzie, z jajami...:)

juz nie wyglupiajcie sie ze nie wiecie co znaczy CHWDP. Moj to nawet szkoly nie skonczyl,przenosil sie 5 razy ,ale i tak zakonczyl edukacje na 1 kl liceum..

niech reprezentuja to JP ,ale niech wezma sie tez za robote ;]

Gość przeciez masz taka
dziecko nie dziecko, to patologia!!! uciekalabym gdzie pieprz rosnie. na co ci alkoholik? jesli nawet jeszcze nim nie jest to z pewnościa bedzie. fuj, brzydze sie takimi. w dodatku len do kwadratu

Gość bojasięnudzę
ciężka decyzja cię czeka koleżanko.. a nikt nie może zadecydować za ciebie no ale on nie chce zrobić jakiejś szkoły czy czego ?? ma jakieś palny na przyszłość czy nie ??

właśnie 21 lat,to juz powinien byc czlowiekiem myslacym chociaz troche o przyszlosci,a on mowi ze bedzie sie uczyl do 27 roku zycia,jak jest tylko zapisany do skzoly i nic wiecej

jego plany na przyszlosc , do 25 roku zycia bedzie sie uczyl a potem zabiera mnie za granice(jak to powiedzial ) ,bo tu nie ma dla niego przyszlosci jak mowi.

Gość przeciez masz taka
czyli bedziesz miec konowała do 27 r.ż. a pozniej sie obudzi i będzie bez niczego. przyszly kryminalista i tyle.

Gość kto pracował pracuje w kebabie
daj sobie z nim spokoj narazie jest miłośc fascynacja to minie i przyjda obowiazki a on jeszcze klopoty sciagnie na ciebie inp . dziecko:(

Gość przeciez masz taka
a za granicą, praca, spanie, praca spanie. na nic czasu. bo nie wierze, że znajdziecie normalną prace, za którą można bedzie żyć godnie, na swoim za granicą. fizyczni robale, nie chciałabym tak.

Gość bojasięnudzę
no ale musi skończyć jakoś tą szkołę i ewentualnie o wyjezdzie myśleć a nie chociaż teraz to nigdzie łatwo nie ma z pracą ..... a on stara się "być lepszy" czy jest jaki jest bez względu na to co mówisz??

dokładnie,a ja raczej nie wyjechalabym,tutaj chce zostac i osiagnac cos. A jestem z nim juz 1,5 roku i mi nie przeszlo to zauroczenie..