Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhghdfhg

juz nie daje rady:((

Polecane posty

Gość gfhghdfhg

jestem sama w obcym miescie, studiuje, z niczym sobie nie radze, ciagle zawalam jakies zaliczenia, nie mogę się na niczym skupić, mam nerwice zoladka, mieszkam na 11 pietrze, codziennie zastanawiam sie czy nie wyskoczyc, nie mam z kim o tym pogadac:(( przepraszam za bledy i interpunkcje.

Gość boaaboa
idź do psychologa albo pogadaj z matką

Gość bambambu
nie poddawaj sie, wiem ze jest ciezko ale dasz rade.

Gość halo hejjj
olej bledy wszelkie.. sproboj olewac wszystko moze wtedy zaczenie cos wychodzic... tak bywa

Gość ale o co ci chodzi
konkretnie? Zawalasz zaliczenia - ucz się Studiujesz - masz znajomych, znajdź kogoś do pogadania mieszkasz w dużym mieście - znajdź jakieś grupy ludzi, do których mogłabyś dołączyć (nie wiem, co lubisz - taniec, joga itp) Ty się po prostu nudzisz!

Gość gfhghdfhg
nie wiem co mam zrobic:( mam tak od pazdziernika i chyba juz nie wytrzymam dluzej

Gość znienacka
"Ty się po prostu nudzisz!" to idealna podsumowanie. Sama tak miałam, jęczałam i płakałam codziennie, aż wreszcie podniosłam tyłek z krzesła i wyszłam do ludzi, zajęłam się czymś i jest lepiej. Jest normalnie, nareszcie. Tobie też tego życzę.

Gość ale o co ci chodzi
Ja też napisałam to opierając się na własnych doświadczeniach. Najważniejsze - faktycznie - ruszyć pupcią :-)

Gość gfhghdfhg
wybaczie dziewczyny, ale chyba nie wiecie co piszecie. Prawie kazdego dnia siedze na zajeciach od rana do wieczora, w weekendy zakuwam i mam jeszcze wiele innych spraw na glowie, takze blagam nie wmawiajcie mi, ze "sie nudze".

Gość ale o co ci chodzi
nudzić się - to nie znaczy nie mieć co robić. A poza tym - skoro masz tak ciekawe zajęcia (ja akurat też siedzę od rana do nocy w 2 szkołach, oprócz tego pracuję i udzielam się społecznie - aktualnie przy wyborach :-) ) - to dlaczego narzekasz? Jesli ci to nie odpowiada =- to rób coś innego.