Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszła mama???

Czy to możliwe że poroniłam?

Polecane posty

Gość niedoszła mama???

Może zaczne od poczatku. Tydzień spóźniała mi się miesiączka, dzień przed zrobieniem testu sprawdziłam sobie temperature w pochwie i miałam 38,2. Kiedy miałam zrobić test dostałam miesiaczkę. Teraz się martwię bo już minęło 6 dni a mi nadal leci żywo czerwona krew. Cała mieiączka też była bardzo dziwna bo 1 dnia lało się bardzo a już kolejne dni były skąpe. Nie wiem czy powinnam isc do lekarza? Czy ktoś miał może takie dolegliwości?

Gość ;lk;lkl
temp zawsze wzrasta na kilka godzin przed okresem,,wiedzialabys o tym jezeli mierzylabys temp regularnie przez kilka miesiecy o stalej porze..

Gość niedoszła mama???
Jeśli to poronienie to test wyjdzie pozytywny? A co do ilości jest to zywa jasno czerwona krew ale w bardzo małych ilościach. Możliwość ciąży jest.

Gość ;lk;l;kl
jezeli krew jest zywa i jasna to to nie jest poronienie.. ludzie zlitujcie sie..poronilam 2 razy, za kazdym razem krew byla gesta, ciemna z bardzo duza iloscia skrzepow , a krwawilam tak ze musialam siedziec na toalecie..zadna podpaska nie wytrzymywala..

Gość niedoszła mama???
;lk;l;kl nie wiem czemu się iritujesz na moje pytanie. Rozumiem Cie ze jest Ci ciezko ale ja nie mam zielonego pojecia o poronieniach dlatego napisalam tutaj bo nie dawalo mi to spokoju

Gość kupa złomu to ja
a ja tylko plamilam

Gość ;lk;l;kl
bo nie rozumiem dlaczego chcesz sobie wmowic poronienie to jest zwykly okres, okres przewaznie..chociaz nie zawsze.., zaczyna sie plamieniem zywa czerwona krwia, twoje objawy bardziej pasuja pod zaburzenia hormonalne,

Gość ;lk;l;kl
mozesz isc na bete, poziom hcg tak szybko nie spada

Gość jaka z ciebie nie doszla mama
=?????? po 1 nie poronilas po 2 masz zwykly okres po 3 napewno nie mierzysz temp kazdego dnia przed wstaniem o tej samej porze przez kilka miesiecy conajmniej 38 to nie jest temp w ciazy , tylko zazwyczaj 37.4 a przed okresem wzrasta nie wkrecaj sobie :O

Gość niedoszła mama???
Dziewczyny czy wy uważnie czytacie co ja napisałam? Ja sobie nic nie wkrecam tylko sie poprostu zapytałam. Chyba od tego jest forum....i jak macie mnie dalej atakowac to lepiej nic nie piszcie!!!

Gość jaka z ciebie nie doszla mama
no a my ci odpowiadamy ze nie poronilas