Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aidaa

Jesli on zdradza to swiadczy tylko o tym ze nie kocha, czy to jest bledne ...

Polecane posty

Na pieska to nie zdrada, w delegacji to nie zdrada, w gumce to nie zdrada, z sąsiadką to nie zdrada... Mogłabym tak długo :classic_cool:

Gość mozillaaaaaaaa
dla mnie dotykanie to zdrada.. bliski kontakt fizyczny.. kontakt mojego faceta i innej kobiety na tle seksualnym jest zdrada:) a flirt dla mnie = się z wypaleniem uczuć i dojsciem do siebie po kilku dniach minimum :) Taka jestem no trudno.. dla tych ktorzy nie przywiązyją wagi do milosci a uczucia są płytkie to mają w dupiue czy się całował z kims czy nie .. ludzie są dziwni :o

Gość mozillaaaaaaaa
perwersja - a ty tez juz przestań prowokować:o

Gość lllawaaw
do mozillaaaaaaaa ale pierdolisz. raz piszesz ze jestes na to przygotowana (na zdrade) ale piszesz ze nie ufasz i sprawdzasz? wiec po co? daj mu sie pieprzyc na boku przeciez i tak cie kocha.. obludna jestes i tyle. przygotowana i swiadoma ale zdradzona byc nie chce. hehehe obludna na maksa.

racja flirt to poczatek czegos nowego przewznie.... ale nie zawsze sa tacy ze poprzez flirt chca sie dowrtosciowac........ i takich uwzam za skurwysynow dajac nadzieje innej osobie...

Gość mozillaaaaaaaa
czy ja kurwa mówie coś że czekam tylko na zdrade?? Ja jestem zdania ze facet każdy moze zdradzić mimo ze kocha a zwązek jest idealny.. wystarczy ze baba zakręci dupą przed nimi... Więc z tego powodu nie ufam i jestem cholernie i psychicznie zazdrosna o wszytsko lecz tego nie ukazuje ( zeby ktos nie pisał ze jestem maniaczką i nie daje mu zyc:D) Jestem czujna ( nie sprawdzam go- co to wogole znaczy sprawdzanie? mam go sledzić czy wąchać jak wróci z pracy :D ) Jestem osobą która nie przezyje zdrady bedąc dalej z tą osobą, mimo to mam takie zdanie o zdradzie a nie inne. pokaz mi faceta normalnego - który wydupczy sobie jak jest okazja i to go związe uczuciowo z ta kobietą :D a pokaż mi kobiete- normalna- która przespała się z facetem i wiąże z nim nadzieje itd itdp.. Bo ja uwazam ze faceta spotkać takiego to CUD :)

Gość mozillaaaaaaaa
ale ja juz nie mówie o innej osobie... flirt zazwyczaj nie jest zoobowiązujacy... Ja też znam takich ktorym chodzi o dowartosciowanie.. :o flirt to flirt podrywanie innej kobiety

owszem ale jest zazyczaj poczatkiem czegos nowego, racja moze to byc zwykle dowrtosciownie ale niekoniecznie....

Gość mozillaaaaaaaa
No widocznie mowimy o czym innym bo ja mowie o jednorazowym flircie.. flirt ktory zaczyna coś nowego- wymeiniaja się numnerami spotykaja raz drugi raz itdp to romans:) Perwersja- ja Cię rozumiem :D Ale buntujesz mi tutaj ludzi i zaraz mnie zeżrą :D a chce im wytłumnaczyć ze jaki by nie byl ich facet i tak powinny być czujne a nie klapki na oczach a oni są pchają na boku ;d

Gość mozillaaaaaaaa
widocznie dzisiaj nie mam humoru :D normalnie tez by mnie bawiły :D

Gość 24514255147
dzis to norma:)

Gość mozillaaaaaaaa
róznie bywa, czasami tak a czasami nie :) Przecież facet ptorafi rzucić tą kochanke w pizdu i przylecieć z kwaitami tam gdzie bylo mu dobrze do odmowego gniazdka gdzie mial wyprane ugotowane itd .. smutne ale prawdziwe.. dobra lece bo zaczal sie jedyny serial godny uwagi :))) tvn 🖐️

Gość mozillaaaaaaaa
a czasami tamta się okazuje lepsza w każdym calu.. nie tylko w sferze seksualnej..

Gość dżili
Tam gdzie wystąpiła zdrada nie ma już miłości. Najpierw miłość kończy się u tego co zdradził a po zdradzie kończy się miłość u zdradzonego , takie są konsekwencje i tego już nie naprawisz. A seks później jest już dla zdradzonego w tym związku czystą fizjologią (wiem co piszę bo to przeżyłam).Teraz jest już tylko układ nie małżeństwo , bo miłości i jakiegokolwiek uczucia nie jesteś już wstanie odbudować.

Gość gość
Jeśli się kocha dojrzale to się nie krzywdzi. Jeśli dla Ciebie zdrada jest krzywdą i on o tym wie to nie umie kochać dojrzale. Jeśli oboje zgadzacie się na seks z innymi partnerami i z pełną świadomością akceptujecie ten fakt, bez cienia wątpliwości, bólu, lęku przed odrzuceniem, samotnością, zależności to taką wybieracie miłość.. W przypadku gdy tylko on potrafi oddzielić seks od miłości i nie umie być wiernym by nie zadawać bólu to co Ty w tym związku robisz? Chyba, że masz osobowość masochistyczną i uwielbiasz PRZEMOC!!!!

Gość gość
Ktoś kto zdradza nie kocha i nie szanuje !

Gość gość
Tylko nie zapluj monitora zdesperowana kochanko co dziś sama siedzi bo kochaś z rodziną udaje że nie istniejesz :D