Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna autorko

POMOCY mam coś z głową, dziwnie ze mną

Polecane posty

Gość biedna autorko

Gdy byłam mała często miałam sen,że unosze się nad łóżkiem i gdy się budziłam spadałam.Od jakiegoś czasu mam strasznie mocną intuicję i przytrafiają mi się dziwne reczy. Przykłady:przysnił mi się mężczna,którego znam tylko z widzenia a dużo o nim mysle,że jedzie nowym samochodem i pare dni pózniej widze jak jedzie on nowm samochodem-identycznym jak w moim śnie! zadzwonił do męża kolega i chwali się,że jego żona jest w ciąży, ja od razu byłam pewna,że nie urodzą tego dziecka- i rzeczwiście zaraz poroniła, często jet stak,że po prostu coś przeczuwam i powiem i rzeczywiści się sprawdza.Czy to jeszcze można zaliczyć do normalnych zjawisk?

Gość biedna autorko
odpiszcie coś proszę

Gość biedna autorko
u

Gość biedna autorko
p

Gość tojatakwlasnieehe
nie martw sie to nic zlego, pare osob znam co maja tak jak ty, czlowiek porpstu sie rodzi z taka intuicja

Gość Patrycja. 17
tea tak czasem mam - i nic

milion pięćset sto dziewięćsetny raz ten temat już tu jest i za każdym razem każą ci wypierrrdalać. Zapewnie Twoja intuicja powiedziała ci że tak będzie i tym razem. SZOKE 100% BO JEST!!!

Gość biedna autorko
Rubense- do prawdy nie wiem co tuttaj wypisujesz ja ten temat założyłam poraz trzeci bo nikt mi nie odpisał a nie setny. Z TEGO CO WIEM TO RUBENSE MASZ PROBLEM Z OTYŁOŚCI I JESTES LESBIJĄ WIĘC NIE ATAKUJ MNIE TU BO JA NIE ZNOSZĘ TAKIEJ PATOLOGII JAK TY. 🖐️