Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaeeeeeeee___

Czy to, że facet nie umie się zachować to powód, aby się z nim rozstać?

Polecane posty

Gość aaeeeeeeee___

Np przychodząc do mnie (mieszkam z rodziną), gdy moi rodzice mają gości (moją dalszą rodzinę), nie podchodzi do nich i nie wita się z nimi, tylko krzyczy z korytarza do nich dzień dobry? A na pożegnanie, gdy ja z moim facetem wyszliśmy z mojego pokoju i szliśmy do drzwi, bo chcieliśmy pojechać gdzieś to nie podszedł do gości? Wstyd mi było za niego. Ja podeszłam z każdym się pożegnałam, a on stał na korytarzu.

Gość lllawaaw
ale on nie zna tych ludzi tak? wiec co za problem ze rzucil im tylko "do widzenia" robisz z igly widly. chyba ze to sa i jego znajomi ci ludzie wiec powienien sie pryzwitac i pozegnac. nie widze problemu.

tzn mowie wszystkim dzien dobry ale nie podchdze do nich, w sumie nikt nie robi mi z tego powodu wyrzutow

Gość aaeeeeeeee___
Mój facet to mój narzeczony. Był ze mną na weselu kuzynki, więc zna moją rodzinę. U mnie w domu była moja druga kuzynka z mężem. Mój facet chyba jako przyszły mąż powinien się jakoś postarać.. Przecież to moja rodzina, do której będzie jechał ze mną za jakiś czas dawać zaproszenia..

Gość lllawaaw
no to trzeba bylo od razu pisac ze szczególami. owszem powinien sie przywitac, ale moze sie wstydzi? czemu nie wzielas go za reke i nie poszliscie razem? tylko ty sama? moze bylo mu glupio? moze sie wstydzil?

Gość aaeeeeeeee___
Może było mu głupio.. ale z drugiej strony mam go ciągnąć za rękę jak dziecko, by się zachował jakoś stosownie w tak prostej sytuacji.

Gość syntax error
przesada z tym witaniem i żegnaniem każdego mnie to nudzi i irytuje

Gość Aneti*26
całkowicie bez sensu może nie ma i ochoty czy zwyczaju całkować si ę twoimi ciotkami, wujkami,,ciekawe czy ty tak robisz z jego rodziną>

Gość Aneti*26
i rzucasz się z "buziakami" na ludzi którzy mogą nie mieć na to ochoty:O i co wtedy? moim zdaniem takie powitanie i pożegnanie powinno być chęcią z obu stron a nie jakieś sztuczne i wymuszone

Gość aaeeeeeeee___
No ja jak przychodzę do niego i widzę, że on się wita z podaniem ręki to nie stoję w korytarzu..

Gość Aneti*26
ale jesteś przykra, kurwa takie problemy robić:O może nie chciał i tyle jak też się nie całuję z rodziną męża bo nie mam ochoty z(no chyba że zmusza mnie sytuacja)..i to nie oznacza że nie jestem wychowana...

Gość Aneti*26
moim zdaniem dzień dobry jest ok.. a łamanie odległości intymnej jest blee...tyle ci powiem

Gość aaeeeeeeee___
Ok, chyba macie racje.