Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

UK: promocje, oferty, wyprzedaze, gratisy

Polecane posty

Gość anna topolewska...
dobry stomatolog nie robi wybielan, bo trzeba tak naprawde poczekac kilkadziesiat lat, zeby byly znane skutki uboczne. zbyt krotko jest na rynku wybielanie, zeby mozna bylo robic je bezpiecznie

a masz na to jakies dowody? nie znam stomatologa ktory nie robil by wybielen.. podejrzewam ze z tym wybielaniem to na rowni tak jak z wszystkim innym: operacjami plastycznymi i innymi upiekszeniami - zawsze trzeba sie liczyc z jakims ryzykiem. no ale do odwaznych swiat nalezy ;)

Gość zgadzam sie, ze lepiej nie
jesli jeszcze lekarz robi wybielanie tym samym srodkiem, ktory mozna kupic w necie to strach do niego isc. w ogole kupowanie lekow i para lekow przez interent to glupota, a nie odwaga!

Gość dokładnie tak.................
zgadzam sie z przedmówcą/-czynią.Nadwrażliwosc podczas takiego zabiegu moze byc straszna,zreszta nie wszystkie zeby nadają sie do wybielenia.A juz zele z nakładkami kupowanymi w bootsie to juz debilizm do kwadratu.Zel wyciekający na dziąsła ,a potem nadżerki popalone dziąsła i szkliwo w opłakanym stanie.

tylko ze ja wybielam u stomatologa i stomatolog dal mi nakladki ktore uzywam do tych zeli ktore sama kupuje. sa 2 rodzaje zeli do wybielania nazywane peroxide, zadne inne nie wybielaja. i nie wierzcie ze u dentysty dostaniecie jakies inne bo to sa te same a dentysta zarabia na tym ogromne pieniadze ze sprzeda je u siebie. poczytajcie na ten temat troche.

wiadomo ze jak masz jakies nadwrazliwe zeby to nie bedziesz tego uzywac. nic mi nie wiadomo o nadzerkach, pierwszy raz wybielalam 5 lat temu i powtarzam zabieg tak okolo raz na miesiac- dwa miesiace zeby utrzymac jasny kolor, przez ten czas nie mialam zadnej prochnicy, oslabionych zebow ani innych rewelacji (w miedzyczasie bylam tez w ciazy), widuje stomatologa regularnie. wiec to na pewno zalezy od zebow danej osoby, ryzyko tak, ale nie jest regula.

Gość stomatalog................
powazne skutki wybielania pojawiaja sie nieco pozniej niz 5lat.

Gość bialy zabek
Zdesperowana a co to za nakladki, o ktorych mowisz? Mozna je gdzies kupic?

Gość joaskaenfield28
zona ty po prostu jestes zwykla beneficiara czytam i patrze, ty jestes tu o kazdej porze, czyli klempo glupia nie parcujesz tylko siedzisz na zasilkach

nie naleza mi sie zasilki:) i co? podoba ci sie sledzenie mnie?? sama nie masz co robic tylko sobie idolke znalazlas hehe. a te nakladki to robilam u dentysty jak wybielalam, bo robi sie je z odlewu.tylko, ze wtedy placilam 800zl, teraz pewnie jest nawet wiecej. do tego byly te zele na kuracje 2 tygodniowa. a tak to nie wiem.. sa takie uniwersalne co sie je "rzezbi" do ksztaltu zebow pod wplywem goracej wody i wtedy odciska od zebow. dodaja je do tych zeli na necie. teraz mam taki dlugopisik jakby z pedzelkiem co sie naklada zel bez nakladki chociaz zadna rewwelacja taki sposob bo troche splywa i nie mozna buzi zamknac.

joaska --> no ciekawe jak bym dostala ponad 200 tys kredytu siedzac na zasilkach..? a ty wogole wszedzie szukasz komu by tu dogryzc, z ktorej strony, wyzywasz, obrzucasz blotem, wyzwiskami, jakas niedojebana jestes i tyle.

Gość do zdesperowanej
to pochwal sie gdzie pracujesz :)

Gość joaskaenfield28
zona ja mam ciebie kompletnie gdzies, i na pewno nie sledze twoich poczynan, bo nie mam na to ani czasu ani ochoty napisalam to co przeczytalam w opiniach innych osob o tobie (celowo pisze mala litera, bo uwazam ze jestes zupelnym dnem, co w 100% potwierdzilas piszac o plamie ktorej nie masz zamiaru usunac) chwalisz sie kredytem za 200 tys, rewelacja, ja wezme na 500 tys i bede lepsza wedlug ciebie tak?? ja na przyklad nie mam kredytow bo ich nie potrzebuje a ty co bidulko, buty tez kupujesz na kredyt???? wybacz, ale na zdjeciach twoj ukochany wyglada jak zwykly zul spod jobcentre, wiec po co sie pienisz jak ktos ci prawde napisze nie mowiac juz o twoich tandetnie pomalowanych wlosach whyyyy obrzydliwe

Gość joaskaenfield28
rejestrujesz firme sprzatajaca, zeby miec na pismie ze pracujesz 16 godzin, i wyciagac kase z zasilkow mam racje??? nic nowego nie wymyslilas, kazda polska panna bez wyksztalcenia i z braku jakichkolwiek umiejetnosci to robi, ameryki nie odkrylas, znam takich lasek ze sto

Gość sdfghjk
joaskaenfield28 : a ty jestes typową polką: zawistną i gderajacą.Po co takie rzeczy piszesz dziewczynie,zajmij sie swoim życiem.

bardzo bym sie cieszyla gdybym miala dom po matce, babce, ciotce, po tesciach, zaoszczedzilo by mi to wielu wyrzeczen, moze moglabym zajac sie po prostu domem i wychowaniem dziecka, ale niestety ani nie zarabiam tyle zeby wylozyc 200 tys ani loterii nie wygralam to biore kredyt. buty to wydatek 20-50 funtow. coz za porownanie.

Gość joaskaenfield28
jakie ty buty kupujesz za 50 funtow- papierowe???czy w primarku?? juz nie mowiac za 25??? sorry ze cie urazilam z ta plama, musicie miec naprawde ciezka sytuacje materialna, jeszcze raz przepraszam

Gość to samo u mnie
i zmnowu ta Zdesperowana Domowa Żona chwaląca się i wymądrzająca nad życiem w UK

joaske chyba dziki bak ugryzl, zazdrosnica :) co cie inetersuje ze ktos tu siedzi 20h na dobe? niech sobie siedza, jak nie zaniedbuja rodziny przy tym, to tylko naleza im sie brawa :)

tak, kupuje buty w new look i tam sa takie za 20-30 funtow. takie standardowe ceny - jeszcze tak mi nie odpierdolilo zeby wydawac wiecej tylko dlatego ze musze sie pokazac. moze niektorzy musza sie pokazac, ale ja robie zakupy w tesco na ofertach, w new looku i sklepach temu podobnych, harodsa i inne luksusowe omijam raczej szerokim lukiem. tobie dziewczyno to oglady przede wszystkim brakuje..

Gość to samo u mnie
Zdesperowana Domowa Żona widzę, że jesteś tu strasznie nie lubiana po co tu siedzisz jak wszyscy po Tobie jadą?

joaska jestes porazka :) trzeba miec nierowno pod sufitem zeby wydawac wiecej kasy na ubrania:o ja tez mieszkalam kiedys w uk, i co robilam, poszlam sobie do zwyklego new looka, kupilam 2 czy 3 pary butow za 25funtow i mialam na rozne okazje, rozny kolor i ksztalt, a jako kobieta wiadomo ze lubie sie przebierac wiec lepiej na tym sie wychodzi :)

A ja robie kweste na rzecz nowych spodni bo w zimę w dziurawych pewnie zimno trochę?

Gość joaskaenfield28
no wlasnie nie pogadamy sobie, bo zyjemy w innych swiatach buty z new look!!! jezuuuuu