Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saleminkaa8

ja tez poproszę o radę odnosnie wózka :)

Polecane posty

Gość hmmm...co do tego wozka
chicco, ktory podaje kasiula to dziwi mnie jedno - na allegro w opisie jest od 6 miesiaca a ten sam wozek na stronie producenta i zachodnich dystrybutorow jest od urodzenia. W Polsce chyba kazdy wozek, ktory nie ma gondoli nawet jesli rozklada sie na plasko nie jest uwazany za odpowiedni dla noworodka :D

Ja kupiłam synkowi spacerówke X-Landera X-S. Bardzo sobie chwalę

ja dzisiaj oglądałam ten wózek w sklepie,lekki i co trudno spotkać -wysokie oparcie,gdzie inne mają po 44-45 cm max

Gość ja jestem napalona na espiro
magic i na pewno go kupię dla maluszka na wiosnę. Oglądałam go w sklepie i jest super. Lekki, dobrze się prowadzi, fajnie się składa. super.

Gość ale czemu nie jest
odpowiedni saleminka skoro producent podaje ze od urodzenia do 36 miesiecy? Tylko w Polsce dziwnym trafem ten wozek opisany jest jako od 6 miesiaca. Chyba producent wie lepiej :P Przeciez wystarczy spiworek i dziecko juz jest otulone, niekoniecznie musi byc gondola. Oto opis ze strony Chicco i granice wiekowe: http://www.chicco.co.uk/OurProducts/SchedaProdotto/tabid/1078/art/04079138080000/Default.aspx

Gość @nna
przepraszam to nie ten watek. pomylilam watki. sorry dziewczyny! :)

ja miałam baby design spacerówkę i byłam zadowolona, wcześniej kupiłam inny wózek który też się rozleciał wymieniłam właśnie na ten i był ok. w sumie mam go do teraz i drugiego synka też będę w nim wozić, polecam