Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ct chicco

Chicco Ct 04 jak sie sprawuje w zimie

Polecane posty

Gość ct chicco

Mam zamiar kupic ten wozek tylko chcialam wiedziec jak sie sprawuje w zimie kolka pod naporem sniegu sie nie blokuja? pozmozcie ? dzicku nie jest w nim zbyt przewiewnie i zimno.?

co do kółek sama jestem ciekawa,ale jak chcesz ct 04 to dziecko az tak małe nie jest,więc odpowiedni kombinezon czy też spodnie i kurtkę,ochraniacz na nogi to myślę że będzie ok :) przed Napi 1 zima,mamy chicco 3wd tech 3 kołowy,ale strasznie ciężki,więc stoi mi i czeka na zimę,ale teraz chcę własnie kupić wózek z takimi kołami jak chicco ct 04

Gość okropnie
No dziecko ma teraz 11 miesiac . Wlasnie ja tez mam strasnzie ciezki z Implasta i chcialam zmienic na lzejszy tylko nie wiem jak z ta zima i z tym wozkiem parasolka

Gość ct chicco
Ups Nikt nie uzytkowal w zimie takiego wozka?

Gość ct4
jak na spacerowko-parasolke super sie sprawdzila wlasnie te kolka wiekszych nie znalazlam polecam

Gość Podno sze
Podnosze Podnosze

Gość ciekawska swiata podrozniczka
Podnodze Podnodze tez jestem ciekawa:D

mój ma 12 miesięcy i 12,5 kg ;) przeraża mnie trochę fakt,że małe kółka,duży ciężar i śnieg...chyba narty doczepie do wózka hehw

Gość hmmmmhmmm
Wszystkie parasolki w zimie są bezuzyteczne (oczywiście przy dużym śniegu). Samej mi się zdarzało ciągnąć za sobą wózek na dwóch kólkach, lub kazac dziecku wstać i zasuwac pieszo. Niestety, na śniegu sprawdzaja się tylko duże kółka.

Gość Chicco
Dziewczyny pracowałam pare lat w chicoo i nie polecam Wam najnowszych modeli chicco ,ponieważ imlepszy model tym bardziej gówniany mieliśmy najwięcej reklamacji z tymi wózkami,(np.chicco trio tour 4 i trio s3 przypadki że stelaż się obluzował i gondola z dzieckiem spadła na ziemie!!!!)najlepszymi wózkami (pisze tu o trio 3 częściowe) są trio enjoy i trio for me......wózki te są lekkie mają małe kółka ale czy zima czy nie zima góry morze las te wózki świetnie zdają egzamin. Klientki bardzo chwaliły te wózki przedewszystkim dlatego że stelaż składa sie w parasolkę i że są lekkie dla kobiet.Jeżeli chodzi o spacerówkę to myślę że bedziesz zadowolona dziewczyny to zależey bo jeżeli macie chodniki przed domem które najczęsciej są odśnieżane to spaceróka z małymi kołami jak najbardziej jest lekka i napewno łatwiej ją prowadzić niż wielką ciężką spacerówe jezeli macie duuuzo sniegu to po co spacerówka są teraz super sanki z oparciem itp......nie drogie zobaczcie na allegro i bierzcie dziecko na sanki....pozdrawiam

Gość Chicco
Nie rozumiem czemu dziewczyny upierają się na wózki z dużymi kołami.....ciężkie, duży stelaż, kółka niby odpinane ale mi by się nie chciało za każdym razem prze włożeniem do samochodu zdejmować brudnych kół czy nawet je wcześniej wycierać a nie wszyscy mają samochód więc kojarzy mi się taki obraz....Ja w zatłoczonym autobusie z siatami zakupów z ciężkim więlkim wózkiem czasem nikt nie pomożę Ci go wnieść..(nie wspomne o osobach mieszkających w bloku bez windy) ....no masakra trzeba sobie ułatwiać życie;):):) Dlatego wybieram małe kółka ;)

Gość ja mam i jestem
bardzo zadowolona, kolka super sie sprawdzily, wiadomo przy duzym sniegu zaden wozek nie pojedzie, ten ma mozliwosc zablokowania kol skretnych i jest lekki, moja corka jeszcze czasem nim jezdzi ( ma 3 lata,ale jak np potzrebuje do lekarza, jak jest chora,to ja wkladam) i jest godny polecenia, siedzenie ma duze i rozkladane prawie na plasko, na zime zakladalam jej tylko ocieplacz i nie bylo problemu

Gość mijeeczka
ja nie polecam tego wózka, wożę nim dziecko jak skończyło 8 miesięcy. teraz ma rok i 2, po pierwsze: nóżki mu zwisają, małe siedzisko, materiał podszyty wiatrem, kółka chałasują, obracają się we wszystkie strony,bo opcja blokady już się zużyła, kółka klekotają. Według mnie ten wózek jest dobry ale do sklepu, a nie na codzienne spacery. żałuę że go kupiłam.

Gość zadowolona z chicco
a mi sprawdza sie super !! uzywal go juz dla 2 dziecka kulka wcale nie klekotaja nozki dziecka nie zwisaja a rama bardzo wytrzymala .. mam go juz ty;e czasu i blokada do przednich kolek sprawna .. Jak kto dba tak i ma!

Gość taka mala milusinska
Podnosze ciekawa jestem