Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matteusze25

czy walczyc o przyjaciółkę która nie chciała być moją dziewczyną

Polecane posty

Gość matteusze25
no Mam, tylko jak by mnie kochała to czy ta porządność nie powinna zejść na dalszy plan...Ja też nie zdradził bym mojej dziewczyny z 1 lepszą, ale jak ona by tego chciała to chyba bym nie umiał sie opanować

normalny to ty nie jesteś :) po twoich wypowiedziach wnioskuje 2 sprawy ... albo to prowokacja albo twój umysł zatrzymał sie w rozwoju z końcem mutacji twojego głosu ( to tak ok 16 lat ) :D

Gość matteusze25
... no to widocznie się zatrzymał....

Gość matteusze25
Ale ja nie widzę nic nienormalnego w moim zachowaniu. Nie jestem chyba jedyna osobą w związku, która się zakochała w kimś z kim nie jest i ma takie dylematy... jak by tak wszyscy byli na 100% pewni swoich decyzji to niby skąd tyle rozwodów...

Gość matteusze25
tez próbowałem zerwać kontakt, ale wiem ze to tłumienie uczuć, bo jak się nie spotykaliśmy to z czasem było ok, ale jak ją gdzieś spotkałem, to wszystko wracało. i chcąc nie chcąc myślę o niej 2 dni non stop. Potem albo nie wytrzymuje i się widujemy,(bo Ona tam zawsze się chce ze mną widywać) albo tłumie to do następnego razu.

Gość Kamka24
No to powinienes sam do niej zdecydowanie wystartowac i zobaczyc co zrobi

Gość gość
sprobowac mozesz wtedy przynajmnmniej nie bedziesz pozniej zalozac ze czegos nie zrobiles