Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaryMaryMary

Jak kogos odnalezc majac tylko kilka danych???

Polecane posty

Gość MaryMaryMary

Hej Macie jakies pomysly na to jak odnalezc kogos znajac mniej wiecej jego imie, nazwisko, zawod, wiek, co do pobytu to niestety nie jestem pewna. Mielismy kontakt tylko przez nk, niestety skasowal swoj profil i od tamtej pory doslownie zapadl sie pod ziemie. Probowalam na nk, facebooku, na internecie, nic, zadnej nawet wzmianki. Dodam, ze z tego co wiem, ta osoba mieszka na stale za granica. Jest to raczej realna osoba, bo mielismy wspolna znajoma, ktora go poznala w realu, niestety nie utrzymuje z nim zadnego kontaktu ani zbyt duzo o nim nie wie, wiec nie mogla mi pomoc w odnalezieniu go. Jak macie jakies pomysly, najlepiej sprawdzone, czekam!

Kogoś mi przypominasz :P To inaczej, wiesz skąd pochodzi? Z jakiego miasta? Możesz przez książkę telefoniczną i dojść do niego po rodzinie (pałętają się jeszcze stare egzemplarze z adresami dokładnymi nawet)

Gość MaryMaryMary
Kulturko - a kogo Ci przypominam??? Moze sie znamy?? Z pochodzenia Polak, ale mieszka od lat za granica, wiec ciezko mi zdobyc ksiazke telefoniczna. Wiedzialam, w jakim miescie mieszkal przed moze 2 laty, ale nie wiem czy dalej tam mieszka.

Gość sprawdzaj nie tylko
przez google. kiedys szukałam pewnej informacji o pewnym człowieku. nic, za cholerę nic, poza tytułami jego książek. a wpisałam w bing, znalazło mi listę matrurzystów z jego liceum, dzięki czemu wiedziałam już ile ma lat (wiadomo, że to może być rok w tą bądź w tą, ale zawsze to jakaś info), znalazłam jego klasę na NK, a tam były klasowe fotki :)

Gość MaryMaryMary
Nie, nie zdazylismy tak dobrze sie poznac. Wydaje mi sie, ze wyjechal za granice jako dziecko, ale bardzo mozliwe, ze zaczal tutaj jakas szkole, ale nie wiem skad pochodzil. kolezanka, ktora go poznala przez jakas tam kolezanke (ktora nie chciala o nim w ogole gadac) mieszka w Warszawie, wiec wnioskuje, ze mogl pochodzic stamtad. Kiedys tez napisala do mnie w jego imieniu jego kolezanka, tez jej szukam na nk, ale narazie bez skutku, bo nie pamietam juz jak sie w pelnie nazywala. Wydaje mi sie, ze ona byla w jego wieku i tez z Wawy, wiec moze sie wlasnie znali ze szkoly. Ale to sa tylko moje domysly, nie mam zadnych faktow. Wiem jaki ma zawod i domyslam sie gdzie studiowal, ale to w sumie mi nic nie daje, bo tez za granica.

Gość gość
jaka moja odpowiedz,kiedy to ja szukam Kogos.Ale mi pomogli!

Gość JustynaMyk
Spróbuj przez ksiazkatelefoniczna info poszukać;) Trzymam kciuki!Ja dzięki tej stronie odnalazłam kolezankę ze szkolnej ławki!

Gość gość
Szukasz kogoś poznanego w przeszłości lecz nie masz do niego kontaktu. Ta strona może ci w tym pomóc https://www.facebook.com/zprzeszlosci/ Dodatkowo kupon rabatowy o wartości 42 zł dla pierwszych 100 osób, czyli ogłoszenie premium na 7 lat za darmo do wykorzystania na tej stronie www.zprzeszlosci.pl : kupon rabatowy to: "niebianski"

Gość gość
Dodaj koniecznie na www.zprzeszlosci.pl i udostepnij stronę.