Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gt54t54t5t5t

mezczyzni to ewidentnie debile';D

Polecane posty

Gość gt54t54t5t5t

koles niby spokojny, mily, powazny po zwiazkach gdzie była zdrada zaczyna sie ze mna umawiac ja typ domatorki nieimprezowiczki ładna ale bez szału normalna taka zadbana umawia sie ze mna twierdzi ze jestem sliczna, dobra kandydatka na zone blabla i pewnego dnia dostrzegam ze wypisuje na nk komentarze do: lali-bladynki z cyckami na wierzchu(na zdjeciu) w samych majtkach :o i koszulce w panterke, z bardzo mocnym make upem na dodatek w białych kozaczkach :o w roznych pozach co pisze--jestes piekna, zjawiskowa, cudowna , chciałbyum cie poznac, anioł nie dziewczyna :o a wydawal sie byc hmmm...normalny i sensowny :(

Gość gt54t54t5t5t
co w tym chytrego? przeciez on sie prosi o bycie zdradzanym czego oczekiwac po dziewczynie w majtkach na nk? i na dodatek po zawodowce ? :o a potem płacz i zgrzytanie zebów

Gość gt54t54t5t5t
?:(

Gość gt54t54t5t5t
sos czemu dajesz tylko zdjecie oczu? całe forum wie jak wygladasz

Gość gt54t54t5t5t
acha

Gość gt54t54t5t5t
smutno mi;( myslałam ze znalazlam tego jedynego;(

Gość Romeo 777
a ja ze tą jedyną

Ale u kobiet tez tak jest. Na meza chcecie dobrego, ulozonego i grzecznego faceta, a na kochanka przeciwienstwo. Facet jest dnem co prawda ale to nie zmenia faktu ze dziala wedlug schematu

Gość ona_jedna_84
szejku, ja najwyraźniej jestem nieprzeciętnie porąbana, bo chcę faceta niegrzecznego ale dobrego i odpowiedzialnego. a zdrad nie toleruję :)

Działą tutaj biologia podobno. Kobieta chce dziecko z agresywnym i silnym samcem, a tym dzieckiem ma zająć się mądry i łagodny samiec.

Gość jak ktoś ci
mówi po 3 randkach, że jesteś świetną kandydatką na żonę to :D musisz być bardzo zdesperowana, że łapiesz się na takie kity. Po 3 randkach to nawet nie wiadomo nic więcej niż wstępne podba się/nie podoba się. Do żony to jeszcze dalekkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooo