Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaaa

czemu od rana lata tyle samolotow?

Polecane posty

Gość martynaaa

przysiegam ze jak zyje, nigdy nie widzialam z rana tyle kresek bialych ktore zostawiaja za soba na niebie samoloty, a dzis podnioslam rolety i widze 4 pozniej jeszcze pare doszlo. czyzby rodacy wracali z anglii? a moze 3 wojna swiatowa, ale mysliwce lataja tak wysoko? :-P

Gość jyuyyiyf
te kreski to chemtrails :O mieszkasz w krakowie? bo ja tez widze mnostwo kresek :O zawsze są ale dzisiaj w pizdu ich

Gość no to tak
wojna idzie albo nas truja :classic_cool:

To nie wiesz? Chińce wypowiedzieli wojnę Rosji, USA i małemu półwyspowi na zachodzie Azji, jak to on się nazywał..a Europa zdaje się:P

Gość martynaaa
a tam gadacie.. dziwia mnie te krechy, ale nie wierze ze bedzie wojna, poprostu nie wierze. a jestem ze slaska

Gość martynaaa
to zaczyna robic sie naprawde dziwne, myslalam ze to przejdzie ale caly czas lataja te pierdolone samoloty.. tyle odlotow i przylotow..? NIGDY tego nie bylo, nawet latem. raz na 4 godziny bylo widac przelatujacy samolot, a teraz caly czas co chwile jakis leci

Gość jyuyyiyf
no w krakowie tak samo,co sekunde leci samolot i zostawia białe smugi :O od rana do teraz nadal tak jest :O

Gość jyuyyiyf
następny kurwa :(:( :O

Gość to jest prowokacja
dopiero teraz podniosłaś głowę :D ?

Gość jyuyyiyf
to do mnie? nie,podeszłam do okna i wyjrzałam przez nie :P cały czas mi sie nie chce patrzeć ale co zerkne to leci i widać smugi...no i jak patrzyłam w szkole przez okna tak samo,wracałam tramwajem to samo - gdzie by nie spojrzeć...

Gość jyuyyiyf
oczywiście w wojne żadna nie wierze ale mnie to dziwi troche

Gość lkxjdfioskcndklcs
i wpiszcie sobie w youtube CHEMTRAILS

Gość Martyna a dobrze spałaś ?
czy nie bardzo ?

Gość gfu75
Nad moim domem jest trasa przelotowa Pyrzowice-Czechy-Niemcy i dzisiaj akurat też latają jak pojebane.

Gość ewwwewe
to samo zauważyłam w warszawie, całe niebo było dziś w białych smugach.

Gość a na fizyce wagarowaliście?
Przy takiej wilgotności powietrza i niskiej temperaturze tam na górze, każdy samolot zostawia znaki :) Tak, że nie wojna, tylko dyletanctwo:)

Gość martynaaa
spalam bardzo dobrze, ale mozecie nie wierzyc. przysiegam ze jak podciagnelam te rolety to zobaczylam mnostwo bialych smug takich jak zostawiaja samoloty, zreszta duzo ich dzisiaj latalo. ja nie wierze w zadne tam otruwanie czy wojny, ale dziwi mnie to bo jak zyje nigdy nie widzialam na niebie tyle tego bialego ciagnacego sie gowna.

Gość yffffffffffffffff
a ja właśnie wierze w otruwanie :( Tobie też wierze zresztą przecież sama w pizdu tego widziałam

Gość syntax error
w takim razie, nie zwróciłaś na to uwagi ja gdy mieszkałem w centrum miasta, też tego nie widziłem potem zauważyłem po przystąpieniu do UE znacznie wzrosła ilość korzystających z komunikacji lotniczej oto i odpowiedź w ogóle na całym świecie coraz więcej ludzi podróżuje samolotami