Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusiaczek 15

pulchniutka kobietka w ciazy...

Polecane posty

Gość pusiaczek 15

Witajcie :)) Plnuje dzidziusia...i nie byloby w tym nic dziwnego ze jestem gruba...bo waze 95 kg przy wzroscie 168cm( tak wiem...co powiecie ..bynajmniej moja nadwaga wziela sie z zaburzen hormonalbych jakie mialam a z ktorych dzieki Bogu juz sie wyleczylam). czy taka nadwaga wyklucza mnie z grona szczesliwych brzuszkow??czytalam na ten temat ze powinnam w ciazy bardzo uwazac co i ile jem,skosultowac swoj jadlospis z dietetykiem.Czy ktoras z Was mimo nadwagi zaszla w ciaze??mialyscie przez to jakies problemy(cukrzyca nadcisnienie??) pozdrawiam Was w wszystkie, czekam na odpowiedzi:))

Gość pusiaczek 15
PS ..wybaczcie,wkradl mi sie blad w 1 zdaniu-mialo pisac-planuje dzidziusia i nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt,ze jestem ...gruba. Ps 2-uprzedzajac pytania-15 w pseudonimie to nie moj wiek:)) ja mam 25:)) :*:*:* :):):)

Gość saSASADSADA
Ja nie jestem jeszcze w ciazy, nawet meza nie mam. ale mam wiele kolezanek tez przy kosci i w ciazy. troche bardziej zarzekały na stawy bo i tak je wczesniej bolały a tu dodatkowa masa. poza tym ok. konsultowały sie z lekarzem i ciaza przebiegała normalnie. tylko ze przez pierwsze 5-6 miesiecy jej nie widac, wiadomo i tak brzuszek wiekszy. wiec nic sie nie martw i planuj:)

Gość deeresa
Ja jestem szczupła i nie mogę mieć dzieci, więc wydaje mi się, że nie ma reguły.

Gość hyer
U grubych nie widać ciąży, moja znajoma jest w 7 miesiącu i tak naprawdę nic po niej nie widać.

Gość kiok
.bynajmniej moja nadwaga wziela sie z zaburzen hormonalbych kurwa po jakiemu to jest?:O po chuja uzywasz slowa BYNAJMNIEJ skoro nie masz pojecia jakie ma znaczenie?:O:O

Gość pusiaczek 15
hmm no ja tez slyszalam ze brzuszek u puszystej mamy staje sie widoczny duzo pozniej nawet 6 mies dopiero. dziekuje ze mnie podnioslyscie na duchu..bo ja na prawde bardzo pragne dzieciatka:))wolalam jednak poznac opinie pan ktore maja to juz za soba mimo problemu duzej wagi..ja nawet zaczelam sie zastanawiac czy nie zrobic sobie chociaz takiej miesiecznej rygorystycznej dietki..zeby chociaz z 7 kg spadlo..ale z 2 strony dieta??przed ciaza??nie brzmi zdrowo..a wlasnie..nie wiem na ile ta opinia jest prawdziwa..ze dzieci takich mam czesto rodza sie przez cesarki...czy nadwaga na prawde uniemozliwia lub bardzo utrudnia urodzenie silami natury??

Gość Kalafingaaa
idz do lekarza pierw i spytaj bo zeby dochodzic ciaze musi byc wszystko ok

Gość saSASADSADA
eee tam ostatnio moja kolezanka szczuplutka urodziła przez cesarke a bardziej pulchana naturalnie, znow inna pulchna przez cesarke. mysle ze nie ma reguły.

Gość pusiaczek 15
kiok witaj . to jest temat o ciazy..nie o poprawnej polszczyznie.wiec daruj sobie .... co do lekarza..mieszkam w wielkiej brytanii...a tu-jak powszechnie wiadomo- zdecydowana czesc spoleczenstwa ma juz nie nadwage a otylosc. Dla tutejszych lekarzy puszysta przyszla mama to kobieta jak kazda inna...owszem zalecaja diete ,aktywnosc fizyczna jesli jest taka opcja..i to wszystko.

Gość ty szczesliwy brzuszek
wydoroslej najpierw i wroc jak przestaniesz ciumkac "dzieciatko", dietka - wtf? puszysty to jest kot, ty masz nadwage.

Gość pusiaczek 15
eehh skad tu tyle zlosliwosci...??? forum jest po to ,zeby zadawac pytania,podzielic sie obawami. Przeciez nikt nie kaze Ci tego czytac. jesli Ci sie nie podoba -znajdz inny temat i go komentuj....szkoda slow...

Gość ty szczesliwy brzuszek
to jest dystkusja ogolna, wypad na ciazowy. tam znajdziesz towarzystwo na swoim poziomie.

Gość to schudnij
kobito wielkaś jak słoń a piescisz die jak ratlerek

Gość pusiaczek 15
a znasz znaczenie slowa ogolny???? jesli nie zapraszam do slownika autorstwa pana Kopalinskiego . Nie bede wiecej odpisywac komus tak bezczelnemu jak Ty.

Gość co to za slowo
"pierw"? moze mialo byc "pierd"?

Gość dddiop;jhg
pulchniutka dzidziusia brzuszka? nie umiesz pisać normalnie? spierdalaj stąd!

Gość Dyskusja Ogolna znaczy
ze tu zamieszcza sie wszystkie tematy dla ktorych nie ma wyspecyfikowanych forow tematycznych. A dla ciaz jest.

Gość pusiaczek 15
wy jestescie nienormalne!! krytykujcie siebie najpierw panie idealne...to jest forum-kazdy ma prawo pisac co zechce. !!!!

Gość dddiop;jhg
"eehh skad tu tyle zlosliwosci...???" nie rozumiesz? piszesz jak jakiś rozmemłaniec i zwyczajnie jest wkurwiające słowa "bynajmniej" już pominę milczeniem

Gość liliannnnna
"wyspecyfikowanych" :D:D:D wymiękam :D

Gość pusiaczek 15
dddiop;jhg to k....wa mac nie czytaj i daj zyc

Gość no nie mogiem
pulchniutka dzidziusia brzuszka i to wszystko napisał "pusiaczek"

Gość Nie ma nic gorszego
niż stara, pieszcząca się baba. A już wielkie babsko używające zdrobnień to kuriozum.

Gość belle de jour se mua
ja też mieszkam w UK i zdziwko mnie bierze jak czytam wypowiedzi w stylu "w UK większość ludzi jest już otyła". Lol chyba ślepa jestem albo otaczają mnie same normalne osoby. Wracając do tematu przez taką wagę możesz mieć kłopot z zajściem w ciąże

dajcie spokój ;) laska się zamotała jeśli opuścić słowo: bynajmniej i te ciumkające zdrobnienia, da się przeczytać, no! :D przez pierwsze miesiące będziesz rzygać jak kot (90% ciąż), więc parę kg samo spadnie, resztę zgubisz po urodzeniu DZIECKA nie dośpisz, nie dojesz, zleci a więc do roboty!

Gość tego czytać się nie da
dzieciątka, dzidziusia brzuszek, pulchniutka, kobietka,szczęśliwych brzuszków spieralaj!

Gość madziorrka
to prowokacja nikt na serio tak nie pisze :D