Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzywacie kupujecie?

AVON kupujecie jeszcze te kosmetyki?

Polecane posty

Gość uzywacie kupujecie?

jesli tak to co najczesciej? jestescie z nich zadowolone? mi kolezanka zawsze wciska nowy katalog i nie oplaca jej sie juz za bardzo ten avon bo prawie nikt juz tego nie kupuje, czasem cos zamowie zeby jej przykro nie bylo :P ale takie jakies obojetne mi sa te kosmetyki, zadne cuda ale dziadostwa tez nie

Gość uzywacie kupujecie?
up

Gość ////\\\\
nikt mi nie powie ze little black dress nie fajnie pachnie :) nikt u niej nie zamawia bo na allegro jest o wiele taniej avon , nawet z przesyłką

ja już przestałam dawno kupować,teraz wole iść do kosmetycznego sklepu i sama zobaczyć jak co wygląda i są testery że można wypróbować czy aakurat nam ten odcien podkładu pasuje itp...

Gość uzywacie kupujecie?
no wlasnie zalezy co taniej, perfumy napewno ale jakies podklady czy cos wcale nie sa tansze tzn sa ale z przesylka wychodza drozej niz w katalogu. a ten twoj zapach mi sie nie podoba :P wole treselle :P

Gość kiedys kupowalam tam taka
meseczke bialo-niebieska zmieniajaca kolor. Na oczyszczanie. Ale od ladnych paru lat jej juz nie ma, to nic nie kupuje :D

Gość ////\\\\\
jeden lubi treselle a drugi jak mu nogi śmierdzą :D

Gość uzywacie kupujecie?
jest ta maseczka zmieniajaca kolor ;)

Gość ja kupuje avon
kupuje balsamy do ciala, zele pod prysznic, maseczki do twarzy seri planet spa, niektore perfumy, perelki do twarzy lubie, serum na koncowki

widzuialam najnowszy katalog i nie ma tej maseczki :) Zreszta od dawna o nia pytam i wciaz jej nie bylo (chociaz kazdego katalogu nie sprawdzalam, juz sobie odpuscilam).

Gość ja nie kupuję odkąd nauczyłam
się czytać składy... obrzydło mi smarowanie się DENATURATEM :O który u nich jest składnikiem wielu kremów i balsamów w standardzie.... a ich perfumy sa sztuczne i chemiczne jak dla mnie.... wolę wydać parę złotych więcej na bezcłówce i kupić coś porządnego.

Gość uzywacie kupujecie?
jest ta maseczka w katalogu 16 2010 seria clearskin ? tak?

clear skin. Ale nie ma tej maseczki. Chyba ze pod innym szyldem teraz. Ja po numerkach katalogu to nie wiem... Teraz mam niby najnowszy i nie ma w nim.

Gość uzywacie kupujecie?
no to jest ona ale wlasnie w nowszym opakowaniu, moze dlatego nie zauwazylas jest na str.159 nr 11 :D

Gość helikoptter
a co sadzicie o zestawie chinska biala herbata?

Gość uzywacie kupujecie?
bialej herbaty nie uzywalam ale mam maseczke sake i ryz - nawet fajna ale okropnie sie ja sciaga :P tajki kwiat lotosu ladnie pachnie :)

ja sprawdzalam tylko te strony z ta seria. I nie ma tej maseczki. Nie chodzi mi o kolory opakowania (bo te akurat bez zmian wiekszych) ale o nazwe. Nie ma takiej samej nazwy jak ta maseczka. W najnowszym katalogu.

Gość uzywacie kupujecie?
to moze poprostu ma teraz inna nazwe ale to jest ta co zmienia kolor . wiem bo w poprzednim katalogu byl rysunek z nia jak wlasnie zmienia kolor, wiec to jest ta.

Gość uzywacie kupujecie?
tak samo serum do wlosow kiedys mialo nazwe ,,serum na zniszczone koncowki'' a teraz ,,serum na suche i zniszczone koncowki do kazdego rodzaju wlosow'' wiec nazwa sie troche zmienila :D

Nie kupuję od liceum, kiedy to moja koleżanka miała manię wciskania każdemu na siłę... Posuwała się nawet do tego że jak byly mikołajki w klasie czy coś, to ona pytała każdego 'kogo' ma i wtedy mówiła 'o, a ona sie zastanawiala czy by tego nie kupic, to jej wez, bedzie prezent z głowy!', nawet jak ktoś nie chciał :o Ja po 2 takich wypadkach powiedziałam głośno, że ktokolwiek mnie wylosował, NIE ŻYCZĘ SOBIE kosmetyków z Avonu :P Poza tym ogólnie to szajs jest, kolorowka sie strasznie krotko trzyma, pielegnacyjne nie dają żadnych efektów... Jedne perfumy są ok i tyle, ale nie kupuję, wolę dołożyć 50 zł i kupić piekny zapach z wyższej półki :)

Gość ja z avonu lubie
tylko cienie do powiek, sa nie drogie i mega dlugo sie trzymaja, uwielbiam je, poza tym nic nie kupuje

Gość sredni jest avon
.

nie lubie avonu ani oriflam'u , wiele razy sie zrazilam. mam jasna cere, zamowilam kiedys najjasniejszy odcien jakiegos fluidu avon, w katalogu ten kolor wygladal ok, ale jak dostalam do rak ten podklad to zalamka, odcien jak dla mulatki, myslalam ze moze zle zamowila ale nie... gdzies tu kiedy widzialam poza tym topik o kosmetykach z avonu, ktos tam mial informacje ze avon produkuje kosmetyki z gorszych jakosciowo kosmetykow, czy to prawda to nie wiem, ale i tak wole isc do sklepu i obejrzec to co chce kupic

hehe wlasnie planuje wyprobowac kosmetyki mineralne, niekoniecznie z avonu. jestem ciekawa bo wszedzie pisza ze sa lepsze i zdowsze niz zwykle.

Są lepsze dla cery, ale trzeba wiele próbek wypróbować zanim się idealny odcień znajdzie :) A, i te w sephorze to tylko 98% minerały... Popatrz sobie w The Body Shop, z tego co się orientuję to 100% minerały mają u nas tylko oni :(

Gość a to ja tez sie jeszcze wypowi
em. ktos pisal ze jest denaturat w kosmetykach, ze sa chemiczne zapachy. a powiedzcie mi co teraz nie jest chemiczne?! :O wszystkie kosmetyki kazdej firmy to teraz sama chemia ! w kremie loreala czy vichy tez widze taki skladnik jak ,,alcohol denat'' :O a zapachy jak zapachy chyba nie myslicie ze jakis krem o np zapachu czekoladowym naprawde robiony jest z czekolady ?! wszedzie jest chemia a nie tylko w avonie ! pianka do mycia matowa perfekcja za 11zl ma identyczny zapach jak krem do twarzy vichy za 70 pare zl ale o vicy juz nikt nie napisze ze jest chemiczny :O a avon jak kazda inna firma ma te zle i dobre produkty :)