Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfrrbvtf

Co sądzicie o takim zachowaniu faceta?

Polecane posty

Gość vfrrbvtf

Dzień jak co dzień. Wychodzimy razem rano do pracy a na parkingu przez telefon rozmawia jakaś nastolatka . Nie zwróciłabym na nią uwagi gdyby ON się tak w nią nie wpatrywał . Powiem jak wyglądała leginsy a la skóra trampki biała kurtka "skóra" była poprostu pomarańczowa coś takiego przeszło moje wyobrażenie o sztucznej opaleniźnie twarz naprawdę nie ciekawa dorysowane brwi Ona nie była nawet seksowna mówię to jako kobieta nie miałaby bym być nawet o co zazdrosna gdyby mój luby nie pożerał jej wzrokiem A do tego włosy.. włosy zakrywały jej tyłek były jaśniejsze od jej białej kurtki. nie była nawet zgrabna tak jakby przygruba.. A on ? zapatrzył się jak w obrazek.Szczerze poczułam się upokorzona jego zachowaniem .Jak wy byście zareagowały? Jest poukładany nie wiem czy już tak mu do reszty odbiło

ja tam zawsze oglądam się za takimi dziwadłami i przypatruję im się, żeby potem móc się pochwalić, co dziwnego dziś widziałam :P może twój facet też potraktował tę laskę jako eksponat :D ale o to musisz zapytać jego ;)

Gość sympatia..
moze bys mu zwrucila uwage?? najpierw w zartach a jak nei zadziala to go powiedz ze jak mu sie inne podobaja niech do innych idzie, zrob to bez zadnych emocji. dzila na 100% takie cos.

Ogólnie jest tak, że jak kobiecie wydaje się, że dziewczyna wygląda na puszczalską podfruwaję, to mężczyźnie się podoba, natomiast w drugą stronę, jeśli kobiecie podoba się jakiś facet, to facet na niego spojrzy i powie, że jest gejem ;) A tak na poważnie, dziwne że ogląda się za dziewczyną przy Tobie ;)

Gość leydii
Po prostu facet jest zdrowy...gorzej gdyby oglądał się za facetami

Gość allubro
gdybym spotkała taki okaz to też nie odrywałabym wzroku :)

Gość kolorowy kurz
trzeba bylo skomentowac przy nim: "jaka tragiczna laska, widziałes??" i bys nie musiala zakladac glupiego tematu