Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

róża .

moj facet przesadzil.....

Polecane posty

byl ostatnio w moim mieszkaniu i podczas tego gdy bralam prysznic on UKRADL mi moje kosmetyki ! powiedzial ze niszcze sobie skore przez to wiec mi to zabral wszystko i wyrzucil ! :O mam bardzo wrazliwa cere i duzo czasu zabiera mi dobranie odpowiedniego kosmetyku, nie mam jakis specjalnych problemow z cera wiec rzadko sie maluje i malo wszystkiego nakladam, np podklad kupuje taki za 60, 70zl ale za to starcza mi on na ponad 3miesiace, tusz tak samo za jakies 70zl ale mam go pol roku, mialam tez palete cieni cos okolo 180 kolorow miala i kosztowala jakies 300zl ! ale prawie nie uzywana bo mi jej szkoda :P wiec ogolnie na kosmetyki duzo wydaje ale za to na bardzo dlugo mi starcza a on mi to wszystko zabral bo ,,niszcze'' sobie skore :O co innego jak bym sie malowala jak jakas dziwka ale ja robie lekki makijaz, powiedzialam mu ze ma mi to oddac a on ze jeszcze mu za to podziekuje kiedys :O no kurwa takie mam nerwy :O i co teraz mam wszystko na nowo kupic? :O bylam u niego ale nigdzie nie moglam znalesc moich rzeczy, no nie nawidze go

on uwaza ze powinnam sie wogole nie malowac :O na codzien uzywam tylko troche jasnego podkladu , tusz i pomadka, nic wiecej chociaz kosmetykow mialam duzo nie chcialo mi sie malowac, tyle pieniedzy na to wszystko wydalam a on mi to zabral :O

podkladu troche musze uzyc bo mam bardzo jasna cere i wygladam jak trup jak sie nie pomaluje ale mialam pawie cale opakowanie a nie polece teraz i nie wydam zas 70zl na podklad :O powiedzialam ze do puki mi nie odda nie odezwe sie do niego a on ze mi nie odda bo wyrzucil :O no nerwy mam jak nigdy :O

Gość erhq4wh
ale bym go zje****! jakby mi cos facet takiego zrobil, uuuuu..

aha no i podkladu uzywam najjasniejszego i bardzo rzadko jest on w drogeriach bo zawsze sa same ciemne kolory jak trafie na moj to normalnie jakis cud jest, nie mam nic z cera , nie mam zadnych plan, syfkow no nic wiec nie wiem czemu on mi to zrobil :O ale przesadzil

zreszta ok jak bym miala kosmetyki za grosze to niech se je bierze ale to byly drogie kosmetyki i sama sobie na nie zapracowalam a jednak nie sram kasa zeby teraz kupic sobie wszystko nowe a od byle czego wyskakuje mi wysypka :O

no tez bym sie wkurwila, nie odzywaj sie do niego albo ci odda kosmetyki albo niech ci zwroci pieniadze, widze ze wydalas na to sporo grosza. alebo wyjeb mu na smietnik cos co on lubi i powiedz ze jeszcze ci bedzie dziekowal glupie te chlopy

moim zdaniem zdecydowanie przesadzil, tak jakby wyjebal ci kupe pieniedzy na smietnik. kaz mu zwrocic te pieniadze. sa okazje ze kobieta powinna byc umalowana (wesele czy jakas wizyta, przyjecie) i co, pojdziesz i znowu kupisz specjalnie na te okazje podklad za 70 zl?

no dokladnie wiekszosc kosmetykow uzywalam wlasnie na jakies okazje a nie na codzien :O przesadzil i to ostro i powiedzial ze mi nie odda bo wyrzucil :O

to niech odda ci pieniadze skoro ci nie odda kosmetykow. ewentualnie serio wywal mu cos co nalezy do niego i sporo go kosztowalo

Gość lesny dzban
na twoim miejscu bym mu ukradła telefon/kompa czy inna elektronikę (no chyba że odda ci pieniądze za kosmetyki) i z pewnością bym nie utrzymywała dalej znajomości z takim debilem

Gość jesienna pogoda
nie przeszłbym z tym do porządku dziennego.... nie mieści mi się w głowie, ze Twoj własny ukochany mężczyzna mógł poosunąć się do czeogoś takiego... teraz wyrzucił ci kosmetyki, innym razem wyrzuci ci sukienki bo powie, że są zbyt prowokujące, może butów na obcasie tez lepiej nie noś, bo może uznać że niszczą ci kręgosłup i również je wywali... zdecydowanie coś nie tak z tym twoim lubym! chce nad tobą mieć pełną kontrolę..chore to jakieś...