Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic takiego

Czy są tu kobiety które rodziły w staszowie???

Polecane posty

Gość nic takiego

Witam, jestem ze staszowa i zastanawiam się nad wyborem szpitala? kielce czy staszów?? wolalabym staszów bo w koncu na miejscu, ale slyszalam, ze bardzo duzo osob wybiera kielce? co z tym szpitalem staszowskim??? CZy jest na kafeterii jakas mama ze staszowa??? Jakie macie opinie??? Rodzial ktoras z Was wStaszowie??? Bardzo prosze o odpowiedz!!

Gość nic takiego
up up

Gość krowka malinka
najwidoczniej nie ma

Gość nic takiego
up

Gość bede mama moze w przyszlym tyg
ja tez jestem ciekawa

Gość ja staszow
Ja rodzilam w stazowie mialam cesarke hmm co moge powiedziec stoly porodowe to chyba pamietaja jeszcze II wojne swiatwa tak samo jak i sala operacyjna ale co do opieki nie moge nic powiedziec polozne bardzo mile pomocne jedna tylko strara taka co nie byla do wytrzymania ale ogolnie Ok

Gość moze w chmielniku
:)

Gość nic takiego
do ja staszów: a kto Ci robil cesarke?? bo ja tez prawdopodobnie bede miec??

Gość tak staszow
bednarska i lech A do jakiego gina chodzisz? Ja slyszalam ze w kielcach w zespolonym jest o wieleee gorzej niz w staszowie i opieka do dupy

Gość nic takiego
wlasnie do bednarskiej, troche sie boje, ale mam nadzieje ze ona jest w miare dobra

Gość nic takiego
myslalam ze to robi jeden lekarz, a dlugo trwala ta cesarka? i jak rane Ci zszyli dobrze sie goila??? sorki ze tak wypytuje, ale ogolnie jestem panikara i troche sie boje, chcialabym wiedziec jak to mniej wiecej bedzie. Aha i jak ze znieczuleniem? mialas to zzo? czy bolalo wkuwanie?

Gość tak staszow
A ja niestety nie moge o niej powiedziec ze jest dobra . Zrszta opinie na jej temat mozna znalesc w google wiekszosc negatywnych . Tak mnie zaszyla ze jak bylam na zdjeciu szwow to sie mnie pytani jak ona to zrobila ...;/ I ze bedzie mnie przez to szycie bolec przez calwe zycie i faktycznie tak jest ze od czasu do czasu mnie bardzo boli rana po cesarce

Gość nic takiego
o kurde :(

Gość tak staszow
Ja mialam znieczulanie ogolne wiec nic nie pamietam bo mnie uspili poprostu nie chcialam tamtego okolooponowego bo mozna po nim byc kaleka masz taki wybor .Wzieli mnie na sale operacjna o 7.55 rano a o 8.10 urodzila sie mala tak ze chyba nie dlugo ale obuzilam sie dopiero o 10 juz na sali .

Gość tak staszow
a na kiedy mas ztermin ?

Gość nic takiego
na środe, wlasnie tez sie boje tego znieczulenia, mozna sobie wybrac ogolne czy zzo?? kurcze, juz sama nie wiem co teraz robic, termin mam na srode. A jak jak sie obudzilas? dali Ci dziecko od razu? kiedy pierwsze karmienie?? i dlugo lezalas?

Gość nic takiego
i jak w ogole ta rana ? bylas w staie zajac sie dzieckiem??

Gość oczywiscie ze w chmielniku
jest szpital

Gość tak staszow
Ja obudzilam sie o 10 i przyniesli mi tak za 30 min dziecko polozna pomogla mi sie ubrac musialam lezec przez pierwsze 6 dni bolalo jak cholera w pierwszej dobie to nie moglam sie przekrecic zeby mala jarmic ale jakos dalam rade dopiero na 2usiadlam ale t straszny bol niestety dopiero potem po malu wstawalam Rana ogolnie ladnie sie zagoila ale slad zostal dosc widoczny

Gość tak staszow
O widzisz nawet nie wiedzialam ze jest :) A ile masz lat ? Bo ja zauwazylam ze niestety tutaj w szpitalu mlodsze mamy traktuja gorzej niz te starsze ...

Gość nic takiego
a nie daja tabletek przeciwbolowych? kurde ja juz mam dosc tego myslenia , ale bym chciala byc po

Gość tak staszow
Tabletek nie daja tylko zastrzyki w tylek ale ja nie bralam ani jednego nie chcialam zaszkodzic dziecku

Gość tak staszow
a to ustalona masz cesarke na konkretny juz dzien ? na 100 procent cesarka?

Gość nic takiego
dzieki wielkie za wszystko co napisalas, chyba tez jak bede mogla to wybiore to ogolne uspienie, bo boje sie bardzo tego zzo, a jeszcze zapytam czy piszac wczesniej o poloznych ze sa fajne oprocz jednej -mialas moze na mysli taka czarna krecona??

Gość nic takiego
jeszcze nie mam ustalonej, ale jak sie nic tam u mnie wsrodku do srody nie zmieni o bede chyba miec ustalona

Gość nic takiego
aha i dlaczego cesarke robilo Ci dwoch lekarzy? ja myslalm ze to jdeden lekarz robi. A Ty do kogo chodzilas w ciazy jak moge zapytac?

Gość tak staszow
Nie mialam na mysli taka stara co walilo od niej papierosami i chodzila po oddziale i sie darla ze to korwy a nie matki lee mowie ci masakra ale tylko jedna taka byla ciemna bladynka na krotko obcieta kolo 60 ...

Gość tak staszow
Nie do cesarki musi byc 2 lekarzy mnie ble zlapaly o 12 w nocy w szpital i doczekalam do prawie 8 az przyszedl 2 lekarz ... Ja chodzilam prywatnie do Gorostowicza

Gość nic takiego
o rany, i wez traf na taka :/

Gość nic takiego
o a ja myslalm ze Gorostowicz przyjezdza na porody swoich pacjentek. Chcialabym trafic na bednarska (bodo niej chodzilam) i na gorostowicza, taki duet najbardziej by mnie ucieszyl:)