Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolipop_898989

czy za duzo zjadlam?

Polecane posty

Gość lolipop_898989

na sniadanie platki typu musli na obiad zupe i dokladka a do tego dwie lyzeczki nutelli i malego doslownie minimalnego batnonika ;p dodam ze sie odchudzam i czy do ze zjadlam te porcje czekolady nie zaszkodzi mi jakos? a jak np nie bede nic jadla do konca dnia?

Gość lepiej zebys zjadla cos, bo
ja to bym po tym padla z glodu do wieczora. Tylko wyeliminuj te nutelle i batoniki ;) Ale jedz kobito normalnie, po co sie glodzic? ;)

Gość saSASADSADA
no pewnie. jak sie odchudzasz a tyle kalorii zjadłas to nici z odhcudzania. serio.

Gość lepiej zebys zjadla cos, bo
wg Ciebie, to za duzo zjadla?? Jednno plynne pozywienie na sniadania, drugie na obiad. Ja bym nie przezyla przy takiej diecie :P

Gość made my life harder
zjadals malo w sumie- na pewno niezdrowow, ale tragedii nie ma....podejrzewam ze ten batonik i nutella to 200 niepotrzebnych kalorri plus duzo cukru ,ale nie masrtw sie, mogloby byc gorzej.

Gość dohvfnskdfvnwihf
dzieki ze sie ktos odezwal, myslalam ze raczej post spadnie na sam koniec i nikt tu nie zajrzy ale jak widac ktos tu jeszcze potrafi pomoc ;d wiem ze ta czekolafda byla niepotrzebna ale coz stalo sie i czasu nie cofne dlatego mysle sobie rzeby sie wziasc za sprzatanie ale takie potrzadne kilku godzinne zeby spalic te kalorie co wy na to?